Problem sa ocima infekcija pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Problem sa ocima infekcija pomoc!

Post od bajram »

ovako vec 6 meseci ako ne i vise imam probleme sa ocima na levom oku mi se pojavila infekcija stavljam neke kapi za oci al nista bio kod lekara kaze nista nije procice a pece svrbi jaoo cak da spavam nemogu sta da radim imam i naocare al nista isto a na desnom oku sve crvene ko neke vene nesto al crvene sta da radim kaze da nemmogu da oslepim aja se bojim molim za pomoc ako boga znate plus na desno oko mi se pojavilo nesto zuto mislim da je zbog nekog sampona jbg neznaml vise sta da kazem eto to je sve pomozite mi molim vas!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa ocima infekcija pomoc!

Post od aa_aca »

То жуто ваљда је последица повлачења крвног излива, тј. прво ти поцрвени па се постепено повлачи и постаје жуто.

Црвенило и печење у очима, бар колико је мени познато, могу да буду од:
1. - респираторне алергије (полен, прашина,...)
2. - дуготрајног гледања у екран и сушења рожњаче
3. - инфекције ока

Па ти сад види шта је.

Ја бих као први корак узео да у очи сипам физиолошки раствор. Ако црвенило и свраб почну да се повлаче за дан-два, онда је сувоћа рожњаче у питању.

Ако то не помогне, онда набави природни мед, али мора сигурно да буде природни. Онда два-три пута дневно треба да ставиш мрвицу меда у око. Прво пробај само са једним оком да видиш реакцију. Мед много пече, али издржаћеш. Он треба да уклони инфекцију за неколико дана. Нисам сигуран да ли може да уклони баш све инфекције, али можеш да пробаш јер не може да штети.

Ако ти ништа не помогне, онда пробај са неким леком против алергије као што је Кларитин (Пресинг).
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem sa ocima infekcija pomoc!

Post od vasa »

manje gledanja u kompjuter
Odgovori