Problem sa noktima!!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Jelena 16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 5:38 pm

Problem sa noktima!!!!!!

Post od Jelena 16 »

Upravo me zadesio jedan problem. Posto sam se istusirala i izasla iz kade videla sam da mi je pola nokta na noznom palcu "zalistano" poprecno... Ali bas pola nokta. Jako sam se zgrozila kada sam videla. Plasim se da ce mi se ceo nokat odlomiti i da ce me jako boleti. Do skoro sam mislila da su mi samo nokti na rukama losi, da su mi na nogama cak i cvrsti, medjutim.... Sta da radim? Da li da premazem jos jedan sloj laka da mi ocvrsne..? Trenutno imam sloj laka koji sam stavila prosle nedelje i redovno sredjujem nokte, kako na rukama tako na nogama... I ne samo to, pojavljuju mi se beli tragovi ispod noktiju sto je znak da ne unosim dovoljno vitamina, zar ne? Hvala unapred svima! :roll:
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Obrati se dermatologu. Problem ne mozes resiti sama i ne pokusavaj da ga resis lakom za nokte. Takodje, pazljivo pogledaj ima li nekih promena na kozi i sve to pokazi dermatologu.
boskoludi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boskoludi »

Tocno tako jelena :D Vitamin E i naravno mnogo vise calcium za cvrstina nokte. pozz
Jelena 16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 5:38 pm

Post od Jelena 16 »

Ljudi, ja dosta unosim mlecnih proizvoda, koji su bogati kalcijumom...... Sad me ne boli, ali plasim se da ce se odlomiti... Moram videti da sto pre odem kod lekara.... Hvala vam...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

po opisu moze biti gljivicna infekcija, idite kod dermatologa
Odgovori