Neznam pisem li na pravo mesto ali ako ima neki doktor da mi pomogne i odgovori na vise pitanja .
Imam 33god. Imam mnogo ceste i jake bolove u celom delu kicme koje nekad osecam u gornjem delu kime ili (sredini) nekad dole(sredini). Isto tako imam bolove kostiju na levoj nozi i rukama. Pored toga i sto je najgore imam jake bolove u stomaku koji su veoma razliciti. Ponekad nemogu da hodam uopste, ponekad imam bolove na pokrete (sto sporiji pokret manje boli i obrnuto.Nekad me boli sve ovo zajedno odjednom a nekad samo stomak ili noga i kicma. Doktori su mi pronasli dijagnosu za kicmu(Syringomyeli). Bila sam i kod neurologa koji mi je reko da moram opet doci za godinu dana pa ce videti da li moram da se operisem ili ne. Moj doktor mi kaze da sve ove bolove imam zbog toga i da mi ne preostaje nista drugo nego samo da cekam i pijem jake tablete protiv bolova.(Tramadol GEA 50 ml). Ja imam osecaj da mozda je mozda nesto drugo u pitanju sto se tice stomaka ali svi pregledi su bili ok. Pre dva meseca sam imala spontani abortus i vec dva meseca krvarim obilno. nemam nikakvu infekciju kazu ali plus cesto imam problema sa povecanim belim pranjem.Gynekoloska istorija je velika prije zadnje trudnoce nema mesta da napisem sve to. Vec tri godine se ovako mucim. U radnom sam odnosu i veoma cesto na bolovanju. Radim ko cistacica i imam prilicno tezak posao . Molim nekoga da mi objasni da li sve ovo zajedno ima veze jedno sa drugim ili ne i sta da radim dalje. Nemogu vise ovako. Molim vas ako neko moze da mi pomogne. Osecam se ko invalid i to vec pocinje da utice na moje psikicko zdravlje.Osim toga imam anemiju verovatno zbog toga sto gubim krv kroz menstroaciju. Radjeni su mi pregledi da li imam reumu (negativ), Hormoni u redu, itd..
problem naci dijagnozu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin