Problem sa masnom kosom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa masnom kosom
Imam 17 godina u martu punim 18, kosa je pocela naglo da mi se masti prosle godine i dalje traje, poceo sam da je perem svaki dan i nista nije pomagalo. Kada sam pre dve nedelje bio kod frizera on mi je rekao da mi se dlaka istanjila i da moram da izbegavam pranje kose svaki dan, sada je perem na svaka cetiri dana ali nema nekih rezultata... Da li moze neko da mi pomogne nekim savetom?
Re: Problem sa masnom kosom
...drugi sampon mozda
Nije bitno sta kaze frizer
. Posao firzera je da sisa, a ne da daje dijagnoze i terapije. Dakle, sto se konkretnog problema tice, frizerovo misljenje nije kompetentno. I bas bih voleo da se neki dermatolog javi i kaze nam svima kako to ucestalo pranje kose istanjuje dlaku?
Elem, moguce je da imas seboreju, ako ti je masna koza oko nosa, cela (chela) i grudi ispod brade, a iznad bradavica, onda je vrlo verovatno da se radi o seboreji. Dermatolog bi mogao da pogleda i prepise ti odgovarajucu terapiju. Savetovao bih ti da odes kod lekara, nije seboreja neka opaka bolest, ali bolje je da se jedan lekar brine o tvom problemu. Ako te baaaas mrzi da ides kod lekara, kupi u apoteci sampon "mycoseb" i peri kosu prema onom uputstvu tamo. Ako to ne resi problem, onda idi kod dermatologa... Mada, da sam na tovm mestu, prvo bih otisao kod dermatologa. pozzz

Elem, moguce je da imas seboreju, ako ti je masna koza oko nosa, cela (chela) i grudi ispod brade, a iznad bradavica, onda je vrlo verovatno da se radi o seboreji. Dermatolog bi mogao da pogleda i prepise ti odgovarajucu terapiju. Savetovao bih ti da odes kod lekara, nije seboreja neka opaka bolest, ali bolje je da se jedan lekar brine o tvom problemu. Ako te baaaas mrzi da ides kod lekara, kupi u apoteci sampon "mycoseb" i peri kosu prema onom uputstvu tamo. Ako to ne resi problem, onda idi kod dermatologa... Mada, da sam na tovm mestu, prvo bih otisao kod dermatologa. pozzz
Od svega ovoga sto si nabrojao ti, meni se masti koza na dlanovima i u maloj meri celo jer sam imao malih problema sa bubuljicama a ostalo je sve ok