Problem sa majkom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa majkom
Dobar dan . Majka mi je zadnjih 2 godine imala vrtoglavice . Doktor joj je rekao da je to Minerova bolest , i ona je prihvatila to , nekako se nosila sa bolescu sve dok stanje nije postajalo sve gore i gore . Lekovi su malo smanjili vrtoglavicu , ali posle odredjenog vremena ni oni nisu delovali . Nije htela da ode kod lekara da uradi skener ili sta je jos trebalo . Pocela je da pada po kuci , nocu nije mogla ni do kupatila da ode bez pomoci , a tad je sve pocelo na gore da ide. Pocele su svadje , svaka sitnica joj je smetala , jer je i pre bolesti bila mnogo nervozna i samo trazila svadju , samo sto je u to vreme pocela i da preti smrcu ( svasta se desavalo ) , po ceo dan je plakala . Tu smo i mi krivi jer nismo mislili da je toliko ozbiljno , jer je i pre bolesti znala da pretnjama i pretvaranjem istera na svoje. Na kraju smo je konacno odveli kod lekara u Beograd i tamo su uradili magnetnu rezonancu i ustanovili da ima tumor. Operacija je dobro prosla , i ostala je u Beogradu jos nekih 3 nedelje dok je dobijala terapiju jer je imala blagi facijalis. Dok je bila u bolnici sve se cinilo super , lepo se ponasala , dok nije dosla kuci . Kad je stigla kuci ponasanje se totalno promenilo , svaka sitnica joj je smetala , ponovo je pocela place i da preti smrcu , da je pustimo da umre , iako smo ja i otac pokusavali sve da joj udovoljimo . Trenutno otac i ja pazimo sta pricamo iako to ne pomaze mnogo , i zivimo u strahu , ne znajuci kad ce ponovo da pocne sa pretnjama i ne znajuci sta ce da uradi. Ni otac ni ja ne znamo sta vise da radimo kad ponovo pocne ( da ludi ). Posavetujte me sta da radim , kome da se obratim , jer ovako ne moze ni ona , a ni mi da zivimo.
Re: Problem sa majkom
Negativna energija u kuci. Dovedite popa da vam udari krstice po zidovima.