Problem ljuljanje i nestabilnost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sico023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 9:01 pm

Problem ljuljanje i nestabilnost

Post od sico023 »

Imam problem jednostavno osecam nestabilnost u glavi malu napetost u glavi,i mogu to opisati kao da sam pomalo osemucen i da mi je koncentracija opala jednostavno cudno se osecam ovako jer me ljulja u glavi ne mogu drugacije opisati ovako bas nestabilno se osecam,ali sve drugo normalno hodam orentacija je sve u redu,samo kazem da ovo navedeno osecam, ovo mi se javilo i pre 2-3 meseca isao sam kod doktora opste prakse sve sam mu opisao mada sam tada i bio malo prehladjen,rekao je da je mala prehlada i moguce sinusi posto me tada kao bolelo na desnoj slepocnici i desno oko malo kao ispod oka, dobio sam tablete senin, to dok sam popio nakon jos 5 dana sve je bilo u redu nestalo je ljuljanje nestabilnost,a sada ponovo osecam,neznam sta da radim jer ne osecam nikakve bolove,pa imam strah neznam vise sta bi da radim.Hvala unapred na odgovorima
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem ljuljanje i nestabilnost

Post od aa_aca »

Може да буде од синуса, средњег уха, кичме, врата, мишића раменог појаса, мањка гвожђа, зуба...
sico023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 9:01 pm

Post od sico023 »

e da bas sad kad spomenu zub, kutnjak sedmica na desnoj strani donja vilica ovako kad se pipnem u obraz odnosno u desni zna da me boli cesto,a vise puta sam imao osecaj kao da me muci desno uvo kao da u dubini ima neka mala bol, e sad da li je bas odzuba ili neznam.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

А да одеш да ти сниме зуб?
Ailith
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 8:06 pm

Post od Ailith »

Idi da proveriš sinuse, i izvadi kompletnu krvnu sliku, ako je sve u redu, proprati ostale simptome, da li imaš tegobe u stomaku, da li ti se znoje dlanovi, da li otežano dišeš povremeno... I onda TRK kod psihijatra da porazgovaraš jer ovo mi deluje kao nervoza obična, rešićeš to lako. :wink:
Odgovori