Problem sa limfnim cvorovima... Pomooc!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bidzana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2014 7:59 am

Problem sa limfnim cvorovima... Pomooc!!!!

Post od bidzana »

Pozdrav! Evo ovako... u Decembru 2013 sam operisala tj radjena je biopsija limfnog cvora _ na sta je rezultat bio dobrocudni tumor znaci sve ok.... po doktorovom posto je sve ok ne bih SMELO vise da se pojavi... medjutim odmah posle mesec ipo se pojavilo opet... i dok sam ja pokupila sve potrebne papire popila brdo antibiotika kako bih se to povuklo odluceno je da se to opet mora operisati znaci opet se mora raditi biopsija jer se njima to ne svidja uopste i da to ne bih smelo pojaviti... u aprilu sam oper radila tu operaciju i cekala rezultate mesec dana kada su stigli isto je u pitanju dobrocudni tumor tj neki jak virus je kako oni kazu proleteo kroz mene.... e sad ja sam pre 20 dana opet primetila cvor malo veci od ovih prethodnih i sa druge strane je... sto mene to tek sad brine... bila sam kod mog lekara opste prakse njemu se to opet ne svidja nikako,a kod hematologa imam tek kad dodje sa god. odmora za mesec dana.... ja vise nznm sta da radim,sta da mislim,malo sam se i umorila od tih svih silnih pregleda... imam 22 god i nznm dal ce te razumeti vise mi je dosadilo da samo kod lekara visim. sad se tek jako plasim jer i sama znam da to ne bih smelo a se dogodi opet to i oni stalno ponavljaju.... nznm da li ja mogu uraditi nesto sto se tice nekih nalaza ,pregleda pre nego sto doktorka se vratiu sa godisnjeg! hvala unapred na odgovoru i pomoci!!!!!!! :roll: :D
Odgovori