Problem sa kozicom penisa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 23, 2016 2:39 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa kozicom penisa
Pre svega pozdrav svima.. Kada sam bio manji i sa roditeljima posetio lekara, roditelji su mislili da sam resio problem sa povlacenjem kozice penisa pa su me nekad-nekad terali pred njima iz sigurnosti.. Sada imam 13 godina, ali ipak imam i dalje problem sa tim, samo sto mi je neprijatno da se obratim roditeljima.. Ako neko ima neki savet kako ce mi biti lakse i bezbolno sa tim neka mi napise.. Iskreno sve sto sam stariji to me sve vise brine.. Nadam se da me neko razume i da ce pruziti neki savet. Hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa kozicom penisa
Тако ти је то када не слушаш родитеље. Само се ти њима опет обрати. Већина родитеља, бар на овом форуму, не води рачуна о својој деци за разлику од твојих.
Re: Problem sa kozicom penisa
Dacu ti iskren odgovor i jedino resenje.Imam 24 godine medicinski tehnicar po struci i jedino i pravo resenje ti je hiruskim putem znaci obrati se urologu naravno prvo roditeljima i moraju te secnuti malo.nije nista strasno ja sam operisao pre 2 godine malo boli radi se u lokalnoj anesteziji nece te uspavati prolazi vec nakon 7 do 10 dana.Stisni zube i obrati se roditeljima to je jedina i ispravna odluka..Pozz