PROBLEM U KOMUNIKACIJI (SA DEVOJKAMA)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Bilmez_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:49 am

PROBLEM U KOMUNIKACIJI (SA DEVOJKAMA)

Post od Bilmez_89 »

Pozdrav svima.Imam 19 godina i imam problem koji ne verujem da ima resenja,ali zanimaju me komentari vasi,sta mislite jel moze nekako to bar malo da se ispravi...Naime , kao sto pise u naslovu imam problem u komunikaciji sa devojkama...Taj problem najvise dodje do izrazaja kad ostanem sam sa devojkom koja mi se svidja i koju npr ne poznajem dugo,samo cutim ili pocnem temu koja je glupa i tako bzvz da je to uzas,,, dok kad sam u drustvu tj dok nas je vise kazu mi da sam zanimljiv i duhovit i slicno...Imao sam otprilike 10ak veza,i sve su bile kratke i mislim da je bas ovo bio problem zbog koga su kratko trajale...Desava mi se i sa drugaricama da ih vidno smorim,ili ih na ulici vidim i izbegavam da pricam sa njima jer se bojim da cu ih smoriti...A inace volim drustvo,ljude volim druzenje uopste i nervira me sto sam tako blentav kad je ovo u pitanju...Kao sto rekoh mislim da nema resenja,cisto ili se rodis da budes "smeker" ili kao u mom slucaju NE...Ili kao sto sam negde procitao : taj deo mozga mi se nije dovoljno razvio (mada u to ni ja ne verujem) ... :o
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Imas li sestru, neku rodjaku, da pricas sa njima, cisto da malo bolje upoznas nacin na koji devojke razmisljaju?

Ovako na prvu loptu bih ti savetovala da sa devojkama budes to sto jesi, znaci nemoj da smisljas neke uloge koje treba da glumis i price koje treba da pricas ako to nisi ti i ako to tebe ne zanima. I uvek je lepo saslusati drugu osobu, znaci ako se plasis da ces da smoris devojku ako pocnes da pricas o necemu sto je tebi interesantno, pusti nju neka pocne pricu o necemu sto je njoj interesantno.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

ja mislim da sa 19 godina svi imaju utisak da su "zavezane vrece" i da "smaraju" drugi pol, i da su smotani, stidljivi...

to je tako normalno. posebno ako prema nekom imas simpatije.

mislim da je ok da pustis da se prica razvije sama od sebe (tako sto ce ona da je zapocne, ili na osnovu neceg sto se desava oko, ispred vas) a ne da po svaku cenu teras sebe da budes cool, da budes smeker i zabavan po svaku cenu. to je nemoguce.

uostalom, ima i onaj klise, koji je istinit: kad sretnes neku pravu, to ce sve biti nevazno. :)
Bilmez_89
Novi član
Novi član

Post od Bilmez_89 »

Ma ne kapiram sebe uopste,i drugaricu kad vidim na ulici u prolazu i javim joj se i kao nesto dobacim totalno bzvz i posle se pitam - jbt sta to bi , osecam se kao neki retard...Isti slucaj i sa "simpatijama"...nervira me kad vidim nekog ko je na nizem intelektualnom nivou od mene da seta devojku i zapitam se dal je moguce da sam stvarno toliko blentav...I takodje sa nekim ortacima pokusavam da budem "cool" da bi me "gotivili" ali obicno izazovem kontraefekat...naravno imam drustvo i sve ih dugo poznajem i oni znaju kakav sam i to mi je bitno...mada se i oni cude kako ne mogu da sastavim dve reci sa nekim devojkama i to je stvarno strasno...
P.S Isidora,ova poslednja recenica je bas ohrabrujuce :D : kad sretnes neku pravu, to ce sve biti nevazno !!!
Bilmez_89
Novi član
Novi član

Post od Bilmez_89 »

Zaboravih , hvala vam na odgovorima !
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

decko tise toliko opterecujes nebitnim i smesnim stvarima da i ovde smaras. Sve sto trebas da uradis je da se opustis i da ne govoris sebi a ni drugima da si nekomunijkativan i prestani da sebi lepis ovakve nadimke....
Teshno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 02, 2015 12:47 am

Re: PROBLEM U KOMUNIKACIJI (SA DEVOJKAMA)

Post od Teshno »

Pre svega cao drustvo Re: PROBLEM U KOMUNIKACIJI (SA DEVOJKAMA) Ne nije to nego,nzm vise kakvu devojku da trazim i gde da je trazim na kakvo mesto da izadjem,i kojoj tacno da pridjem,malo sludjena glava ako neko razume.
Imam ja hrabrosti da pridjem bilo kojoj devojci skroz opusteno i da krenem da pricam,u trenutku znam da smislim nesto da je odvedem da pice o da sve ono bude ok veza i tako to ali obicno ne potraje to nesto dugo,cesto sam na terenu radim i onda nikako ne izlazim,pa sam po malo ispao iz koloseka totalno i sad aj da malo pricam sa vama :) Naravno ako ste raspolozeni.?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: PROBLEM U KOMUNIKACIJI (SA DEVOJKAMA)

Post od aaaca »

Зашто ниси отворио нову тему? Ова је мртва већ шест година.
Odgovori