Nadam se da na pravo mjesto postavljam pitanje..
Vec duze imam problema sa kicmom i koljenima.Nemogu dugo stajati,bole me koljena kad ih drzim dugo savijene.Radila sam snimak, nalaz cu dobiti za nekoliko dana jer putuje u BG ....
Takodje sam izvadila krv cisto kontrole radi.Imam povisen secer i trigliceride u krvi (ne znam jos uvijek broj, nije u potpunosti gotov nalaz krvi,samo mi je receno da je poviseno)...
Dosta vremena provodim u autu i na nogama(takav mi posao)..Sad sam ziva isprepadana...O cemu je rjec????? Imam 24 godine...
Veliki pozdrav iz Sarajeva
Problem sa koljenima,masnocom,secerom..
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav ! Sta drugo da ti kazhem osim to da se ocigledno bavis poslom na kome najvise vremena provedes u sedecem polozaju. Ono sto sebi mozes da pomognes , je da u toku radnog vremena malo protegnes noge , razgibas se , ako za to imas uslove naravno , da se ako je ikako moguce bavis nekim sportom nakon posla , vikendom ili KAD GOD imas za to vremena. I trigliceridi nisu iznenadjujuci u tvom slucaju , jede se puno , krece malo , ne tope se kalorije , jbga , probaj koliko toliko da se malo aktiviras , sacekaj rezultate pa ces vise stvari znati sto se tice uzroka tih bolova , a sto se triglicerida tiche , probaj sa nekom blazhom dijetom pa ces verovatno dobiti prve rezultate poboljsanja, obavezno proshetaj bar pola sata dnevno . Sve najbolje , a kad ti stignu rezultati , pretpostavljam da ce se i neki doktor javiti da ti da neki savet . Pozdrav 

nista politicko
...radila sam u privatnoj poliklinici koja se nalazi u Zenici,a oni saradjuju sa nekim ljekarom (koji je strucnjak za ortopediju) koji je u BG, pa zbog toga snimak ide u BG..
Hvala na odgovoru.I mislila sam da je glavni problem sto se malo krecem,al opet ovo me je isprepadalo.
Zaboravila sam napisati da sam 169 cm visoka imam 57 kg...
Cekam rezultate...

Hvala na odgovoru.I mislila sam da je glavni problem sto se malo krecem,al opet ovo me je isprepadalo.
Zaboravila sam napisati da sam 169 cm visoka imam 57 kg...
Cekam rezultate...