Problem je sto sada imam vec 20 godina, aktivno se bavim sportom i idem na fakultet i ta nesanica pocinje da mi pravi ozbiljne probleme.
Vise cu da poludim i ne znam sta da radim.
Vodim inace zdrav zivot, nemam nikakve stresove, ne pijem , ne pusim, ne izlazim do kasno u noc, kuci mi je normalna porodica, na fakultetu nemam problema, znaci bukvalno nista me ne muci i opet ja kad legnem, to je nesto nemoguce, prevrcem se, pa mi toplo, pa mi se ne spava pa sam zedan, pa se onda unervozim sto ne mogu da zaspim i onda je gotovo (eto to se upravo sad desilo)...
I inace ne spavam do kasno(obzirom kad zaspim). Evo sad koliko je sati, 5 je proslo vec, ja sam sutra trebao da ustanem u 8 da bih stigao na fax, i sad ne vredi ni da spavam. odem tamo kao drogiran, jedva gledam na oci ali sta da radim kad ne mogu da zaspim.
najinteresantnije od svega sto ja ne umem da opisem, meni se zapravo prispava negde oko 19h i tad ne mogu da gledam na oci od umora, ali cim prodje 22h meni se umor automatski ukloni i ja sam kao nov, sve bih radio samo ne bih spavao.
Probao sam i cajeve, i solju mleka pred spavanje, pio sam i bromazepan jedno vreme pre spavanja i ne vredi nista.
Ima li leka ovome?