Problem koji lici na pritisak ali...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
uriel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 11:38 am

Problem koji lici na pritisak ali...

Post od uriel »

Vec par meseci mi se dogadje da osetim neobican bol u glavi (osecaj kao da imam nakovanj a ne mozak), povremeno i nesto poput napetosti u zadnjem delu vrata i pistanje u usima, a retko i muka u stomaku. Bio sam kod lekara, izmeren mi je pritisak koji je u tom trenutku bio oko 145/75. Inace, imam normalan pritisak. Rekli su mi da to verovatno nije uzrok mog problema i da samo malo uredovim zivot. Takodje sam isao na ORL, detaljno mi je proveren sluh i sve je bilo u redu. Cak su me slali i na ocno (jer je doktor posumnjao da problem s ocima moze biti uzrok glavobolji). Ne jednom oku bi mi trebala dioptrija ali mi je receno da nije jos neophodno da nesto radim oko toga.
Nakon ovih pregleda, problemi su spontano nestali na neko vreme (reklo bi se s promenom vremena), ali su se zadnjih dana ponovo pojavili. Cini mi se da se povratak problema poklopio sa trenutkom kada sam zbog obaveza poceo dosta ranije da ustajem.

Imate li mozda neki savet?

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

"Rekli su mi da to verovatno nije uzrok mog problema i da samo malo uredovim zivot."

isti savet sam dobila i poslushala i sad je sve ok!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
uriel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 11:38 am

Post od uriel »

Heh, to zvuci jako dobro. Hvala ti :)
Odgovori