Problem sa kilazom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Vladan21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 19, 2013 11:59 am

Problem sa kilazom

Post od Vladan21 »

Pozdrav svim clanovima,molio bih neku strucnu pomoc posto imam problema sa kilazom.Dakle imam 16god visok sam oko 175cm tezina 53-55kg (koska xD),pokusavao sam vise puta da se ugojim i nadao se da cu samim tim izvuci "malo u visinu" ali bezuspesno :cry: ,nisam neki strucnjak ne znam se pravilno hraniti,sto se tice aktivnosti vozim bicikl nekad na duzim relacijama nekad po gradu.
Voleo bih 80/85kg da imam jer sam celog zivota bio mrsav i ako se sad to ne promeni nikad nece,i zanima me koji vitamine trebam piti citao sam negde da su kalcijum i jos neki vitamini izuzetno dobri za rast i cvrstinu kosaka :-?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa kilazom

Post od aa_aca »

Ја сам на својих 197cm имао око 80kg до неких 19 година. Тек сам се тада почео гојити.

Бициклизам изазива мршавост. Потребна ти је теретана или пливање. Теретана тек када престанеш да растеш и ако немаш деформитете кичме.

За чврстину костију највише ефекта даје оптерећење: теретана, карате.
Vladan21
Novi član
Novi član

Post od Vladan21 »

Sta bi najvise trebao jesti da bi nabavio masu,a da ne konzumiram suplemente?
Mislim na zdravu hranu koja se moci naci u nasim marketima.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Само да не једеш нездраву храну.

Сало ће да расте од било чега, али то ти није потребно.

Мишићи ће да расту само ако за то имају разлога. Једини разлог за раст мишића је њихово оптерећење. Ништа без теретане. Наравно можеш да се бавиш сечом дрва или чиме сличним али не бих у разраду овога. :D

Само немој да се зезнеш у једној ствари. Интензивним вежбањем долази до повећане потрошње минерала који се не могу надокнадити обичном храном. Ако се не узимају додатни витамини и минерали може доћи до проблема са срцем или костима. На Панспорт сајту имаш много добрих савета.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ne brini--ugojices se--mada ja mislim da je uvek bolje biti mrsaviji nego deblji.
PROBAJ JESTI VISE PLAZMA KEKSA I naravno -ne hraniti se nezdravo-pa i po cenu da ostanes mrsav-a suplemente_NIKAKOOOO
ZA KOJU GODINU CES DOBITI SIGURNO PAR KG I TO TI JE SASVIM OK-a visina-ma super je ta visina-ni mali ni veliki-najoptimalnije veruj mi.
SRECNO
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Васо, реци ми шта подразумеваш под термином суплемент?
Vladan21
Novi član
Novi član

Post od Vladan21 »

Koliko sam citao ako se bavim aktivnostima koje trose energiju vise nego sto unesem kalorije dnevno,onda gubim na tezini ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Vladan21 napisao:Koliko sam citao ako se bavim aktivnostima koje trose energiju vise nego sto unesem kalorije dnevno,onda gubim na tezini ?
То је нормално. Ваљда се сећаш Закона о одржању материје и енергије?

Твоја жеља је да добијеш на тежини, али једно је добити мишиће а друго сало. Принцип је исти али методологија другачија.
Odgovori