Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav svim clanovima,molio bih neku strucnu pomoc posto imam problema sa kilazom.Dakle imam 16god visok sam oko 175cm tezina 53-55kg (koska xD),pokusavao sam vise puta da se ugojim i nadao se da cu samim tim izvuci "malo u visinu" ali bezuspesno ,nisam neki strucnjak ne znam se pravilno hraniti,sto se tice aktivnosti vozim bicikl nekad na duzim relacijama nekad po gradu.
Voleo bih 80/85kg da imam jer sam celog zivota bio mrsav i ako se sad to ne promeni nikad nece,i zanima me koji vitamine trebam piti citao sam negde da su kalcijum i jos neki vitamini izuzetno dobri za rast i cvrstinu kosaka
Сало ће да расте од било чега, али то ти није потребно.
Мишићи ће да расту само ако за то имају разлога. Једини разлог за раст мишића је њихово оптерећење. Ништа без теретане. Наравно можеш да се бавиш сечом дрва или чиме сличним али не бих у разраду овога.
Само немој да се зезнеш у једној ствари. Интензивним вежбањем долази до повећане потрошње минерала који се не могу надокнадити обичном храном. Ако се не узимају додатни витамини и минерали може доћи до проблема са срцем или костима. На Панспорт сајту имаш много добрих савета.
ne brini--ugojices se--mada ja mislim da je uvek bolje biti mrsaviji nego deblji.
PROBAJ JESTI VISE PLAZMA KEKSA I naravno -ne hraniti se nezdravo-pa i po cenu da ostanes mrsav-a suplemente_NIKAKOOOO
ZA KOJU GODINU CES DOBITI SIGURNO PAR KG I TO TI JE SASVIM OK-a visina-ma super je ta visina-ni mali ni veliki-najoptimalnije veruj mi.
SRECNO