problem sa kijanjem :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 9:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
problem sa kijanjem :(
Imam sledece simptome i molila bih vas da mi, ako mozete, kazete sta da radim ili kome da se obratim: mnogo sam osetljiva na hladnocu i zbog toga stalno kijam i curi mi voda iz nosa, uvek imam temperaturu oko 37,3. Po najvecoj vrucini moram da se pokrivam jorganom da bih mogla da spavam, a cim se malo otkrijem pocnem da kijam i ne mogu da zivim normalno. To traje vec par godina, jedan doktor mi je rekao da imam neke gljivice u grlu i ispostavilo se da ih nemem, a drugi da sam preosetljiva na hladnocu i da nema drugog nacina da se izlecim osim da sipam kapi za nos. Ako mozete, dajte mi neki savet... 

Nadam se da ti je poznato da ako stalno stavljas kapi za nos postanes i imuna i ovisna o njima.
Mozda da poradis na imunom sistemu jer ako je tako kako kazes onda ti je imuni sistem nikakav
Preorentisi se malo na cajeve i meleme,poseti neku biljnu apoteku,jedi voce i povrce.Imas u apoteci mesavinu soka od cvekle i mrkve,sigurno popravlja imuni sistem.
Uradi nalaze tipa krvna slika,mora da postoji neki razlog zasto si tako osetljiva.
Mozda da poradis na imunom sistemu jer ako je tako kako kazes onda ti je imuni sistem nikakav
Preorentisi se malo na cajeve i meleme,poseti neku biljnu apoteku,jedi voce i povrce.Imas u apoteci mesavinu soka od cvekle i mrkve,sigurno popravlja imuni sistem.
Uradi nalaze tipa krvna slika,mora da postoji neki razlog zasto si tako osetljiva.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!