PROBLEM ILI NE...???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
slomljeno_srce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2007 2:42 pm

PROBLEM ILI NE...???

Post od slomljeno_srce »

Caos, molila bih za iskrenu pomoc!!! kao prvo pijem flunisan vec 3 meseca, ali nije rec o tome, vec o tome da ja nemam vise odnose sa deckom kakve sam do pre toga imala, tamo i pise da "ubija" sexualnu zelju, ali bas do te mere, da ne mislim uopste vise o tome i da me apsolutno ne privlaci da to radim???? cak sam i vezu dovela do velikog znaka pitanja, s'obzirom da me je decko i verio, bilo je cak i pitanja o raskidu zbog toga? Sta da radim, kaka da to dovedem u normalu, samo DA NE PRESTAJEM SA FLUNISANOM???VELIKO HVALA I POZDRAV
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Evo da te utesim malo!Moj muz je na novim tabletama vec 4 meseca i ista stvar!Veruj mi!To je od tableta i ne zelim se vise svadati sa njim i napadati ga i jednostavno sam se pomirila sa tim jer druge nema.Ja znam da on mora biti na tabletama i da mu pomazu i svaki puta ako pocnem raspravu u vezi toga vidim da se oseca krivac i ne mogu to da radim.Pricao je i sa doktorom ali kao sto i sam doktor kaze to je od tableta.Kako,zasto,zbog cega ja ne znam ali jos uvek smo relativno mladi i tesko mi se suociti sa tim.Drugog resenja nema za sada!
Samo da mu bude dobro pa sad sta je tu je! :wink:
Pozdrav
p.s.
Ne dozvoli da vam to unisti vezu!
Posavetuj se sa doktorom!
Mi smo u braku 18 godina tako da smo se vec zasitili jedno drugo.... :P
(salim se)!!!!!!!! :wink:
Sretno
tubisan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 19, 2011 1:26 am

Re: PROBLEM ILI NE...???

Post od tubisan »

Ja sam nedavno pocela da pijem te tablete i tacno je da se javlja taj problem ali bi se takodje jako uvredila da se moj muz protivi i da to ne razume.Ipak je moje zdravlje u prvom planu i da nije nikakav hir u pitanju ,da ce mi od te terapije biti bolje kao sto vec i jeste,da cu prestati sa terapijom kad dodje to vreme a onda ne samo da cemo imati normalan seksualni odnos vec i svaki drugi sto je do sada bilo sve nemoguce,zato on mora to da razume inace bi se zapitala da li je on vredan moje ljubavi!!!pozz
Odgovori