PROBLEM ILI NE...???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 17, 2007 2:42 pm
PROBLEM ILI NE...???
Caos, molila bih za iskrenu pomoc!!! kao prvo pijem flunisan vec 3 meseca, ali nije rec o tome, vec o tome da ja nemam vise odnose sa deckom kakve sam do pre toga imala, tamo i pise da "ubija" sexualnu zelju, ali bas do te mere, da ne mislim uopste vise o tome i da me apsolutno ne privlaci da to radim???? cak sam i vezu dovela do velikog znaka pitanja, s'obzirom da me je decko i verio, bilo je cak i pitanja o raskidu zbog toga? Sta da radim, kaka da to dovedem u normalu, samo DA NE PRESTAJEM SA FLUNISANOM???VELIKO HVALA I POZDRAV
cao
Evo da te utesim malo!Moj muz je na novim tabletama vec 4 meseca i ista stvar!Veruj mi!To je od tableta i ne zelim se vise svadati sa njim i napadati ga i jednostavno sam se pomirila sa tim jer druge nema.Ja znam da on mora biti na tabletama i da mu pomazu i svaki puta ako pocnem raspravu u vezi toga vidim da se oseca krivac i ne mogu to da radim.Pricao je i sa doktorom ali kao sto i sam doktor kaze to je od tableta.Kako,zasto,zbog cega ja ne znam ali jos uvek smo relativno mladi i tesko mi se suociti sa tim.Drugog resenja nema za sada!
Samo da mu bude dobro pa sad sta je tu je!
Pozdrav
p.s.
Ne dozvoli da vam to unisti vezu!
Posavetuj se sa doktorom!
Mi smo u braku 18 godina tako da smo se vec zasitili jedno drugo....
(salim se)!!!!!!!!
Sretno
Samo da mu bude dobro pa sad sta je tu je!

Pozdrav
p.s.
Ne dozvoli da vam to unisti vezu!
Posavetuj se sa doktorom!
Mi smo u braku 18 godina tako da smo se vec zasitili jedno drugo....

(salim se)!!!!!!!!

Sretno
Re: PROBLEM ILI NE...???
Ja sam nedavno pocela da pijem te tablete i tacno je da se javlja taj problem ali bi se takodje jako uvredila da se moj muz protivi i da to ne razume.Ipak je moje zdravlje u prvom planu i da nije nikakav hir u pitanju ,da ce mi od te terapije biti bolje kao sto vec i jeste,da cu prestati sa terapijom kad dodje to vreme a onda ne samo da cemo imati normalan seksualni odnos vec i svaki drugi sto je do sada bilo sve nemoguce,zato on mora to da razume inace bi se zapitala da li je on vredan moje ljubavi!!!pozz