Problem sa herpesom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa herpesom
Pozdrav.
Dakle, imam problem sa herpesom(na usni) koji mi izlazi skoro svaki drugi mjesec.
Citao sam da je to do slabog imuniteta. Kako da ga ojacam, ako je to u pitanju?
Nikada ne pijem iz iste case, nikada ne pijem iza drugog... itd.
Dakle, imam problem sa herpesom(na usni) koji mi izlazi skoro svaki drugi mjesec.
Citao sam da je to do slabog imuniteta. Kako da ga ojacam, ako je to u pitanju?
Nikada ne pijem iz iste case, nikada ne pijem iza drugog... itd.
Re: Problem sa herpesom
Постоји одличан препарат за имунитет против вируса. Прави се од комовице и белога лука. Прочитај рецепт на мом сајту под Савети, Здравље, Имунитет. Знам да су неки имали доста проблема баш са херпесом на уснама и од када користе тај препарат није им се јавио. Адреса сајта је у мом профилу или овако: њњњ.аца.рс. 

Ili..probaj sa preparatima koji sadrze vitamine i minerale u kombinaciji..ehinacea je jako dobra takodje..protektin..i sl.
kada se sledeci put javi, pijte "turu" aciklovira, u knsultaciji sa dermatolgom
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Prvo hvala vam svima na odgovorima.
@aa_aca Ima li gde da se kupi gotov proizvod? Posto nemam vremena da pravim i cekam toliko?
Je li to samo za herpes ili imunitet?
@aa_aca Ima li gde da se kupi gotov proizvod? Posto nemam vremena da pravim i cekam toliko?
Je li to samo za herpes ili imunitet?
Препарат нема да се купи, зато и јесте домаћи. Праве којекакве пилуле од белога лука али нисам пио и не пада ми на памет.
Одличан је за имунитет, како детаљно описах у тексту на сајту. Ко год га користи нема ни прехладе ни грипа.
Да додам један коментар везан за ехинацеу. Пре извесног времена сам пробао капи од ехинацее и после две-три недеље коришћења приметио сам да сам добио хемороиде. Када сам прекинуо коришћење, после неког времена су се повукли. После неколико месеци поново сам почео да користим ехинацеу и поновио се исти лош ефекат. Што се мене тиче, завршио сам са ехинацеом за сва времена.
Одличан је за имунитет, како детаљно описах у тексту на сајту. Ко год га користи нема ни прехладе ни грипа.
Да додам један коментар везан за ехинацеу. Пре извесног времена сам пробао капи од ехинацее и после две-три недеље коришћења приметио сам да сам добио хемороиде. Када сам прекинуо коришћење, после неког времена су се повукли. После неколико месеци поново сам почео да користим ехинацеу и поновио се исти лош ефекат. Што се мене тиче, завршио сам са ехинацеом за сва времена.
ako oces da pojacas imunitet kupi srebrnu vodicu imasu apoteci ili u nekom bio spajzu to ti je dodatak ishrani...kupis tu flasicu i imas dugo..3 puta u toku dana pijes 20 sekundi muckasi drzis par sekundi ispod jezika da bi ti direkt uskla u krvni tok tj u organizam... na prirodnoj bazi je ne smeta nista... a uz to ako oces da pojacas imunitet od svih bolesti i infekcija svako jutro pojedi 2 brazilska oraha.. jer ja to koristim a pre sam bio jako bolestan i slucajno da se nalazim u bizini zarazene osobe odma predje ta zaraza na mene ..
i jos nesto kad spremas jelo ili kako vec.. ubaci u ishranu bosiljak.. on ti isto brani organizam od spoljasnjih nepovoljnih uticaja..

Sve samo ne srbrna voda..
Зашто не сребрна вода?
mozda zato sto je gadnog ukusa...ili necete da koristite ?Marijaft napisao:Sve samo ne srbrna voda..
Ili, mozda zato sto to ne smatram preparatom koji ima dosta efikasnosti u svemu navedenom sto "leci" ..
kako vi mislite ja sam vam preporucio sta da pijete..ako ocete pokusaj te necete nista izgubiti ako ne trazite drugu pomocMarijaft napisao:Ili, mozda zato sto to ne smatram preparatom koji ima dosta efikasnosti u svemu navedenom sto "leci" ..

Herpes mozete uspesno sanirati sa MUMIVET kremom.Probano u praksi i odlicno deluje:-)