problem s grudnim kosem.molim pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
problem s grudnim kosem.molim pomoc
Molimo bih da mi pomognete. Imam problema sa grudnim kosom mislim da je u pitanju deformacija mada sam bio kod doktora i kaze da je uredu al trazit cu misljenje i drugog ljekara.Stvar je u tome da teze podizem desnu stranu kosa dok disem dok mi se cini da je lijeva odvise u odnosu na desnu sto se pocelo i primjecivat. Pocelo mi se pojavljivat bol i nelagoda u desnom ramenu kao da se nemogu namjestiti i da sam u nepravilnom polozaju tako da se non stop namjestam, i inace ako dublje udahnem osjetim u ramenu kao da me zateze i pocinje da pucketa i stvarno je neugodno. Pokusajem da podizem desnu stranu sto vise al i mi se javlja i bol u donjem dijelu ledja u podrucju kuka pogotovo dok duze setam,molio bih da me ko uputi i posavjetuje,hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za need_help
Moj Ti je savet , kada i ako promenis doktora, trazi da ti pod rentgenom ( ne snimak -nego da te stavi na tzv rtg-skopiju pri kojoj dises uobicajeno a Dr gleda pokrete dijafragme , visinu, simetricnost pokreta i dr.[(poremecaji u predelu dijafragme mogu dati i senzacije u ramenu( Ti ih u postu navodis)pa Ti, pored ostalog savetujem ovaj pregled.)...]
Ako se ustanovi da je sve u redu onda ti sledi pregled kod ortopeda ...i ako bude sve u redu ...na kraju i kod neuropsihijatra( obzirom da se normalno nase disanje odvoja bez ucesca nase volje!).
Ako si u Bgd-u trazi uput od lekara opste prakse i javi se nekom od pulmologa i/ili grudnih hirurga Klinickog Centra Srbije (krug Klinika), Ambulante- konsultativni kabineti- nalaze se u zgradi na kojoj se nalazi oznaka:"KlINICKI CENTAR".
Zelim Ti sve najbolje i javni sta je bilo.R.
Ako se ustanovi da je sve u redu onda ti sledi pregled kod ortopeda ...i ako bude sve u redu ...na kraju i kod neuropsihijatra( obzirom da se normalno nase disanje odvoja bez ucesca nase volje!).
Ako si u Bgd-u trazi uput od lekara opste prakse i javi se nekom od pulmologa i/ili grudnih hirurga Klinickog Centra Srbije (krug Klinika), Ambulante- konsultativni kabineti- nalaze se u zgradi na kojoj se nalazi oznaka:"KlINICKI CENTAR".
Zelim Ti sve najbolje i javni sta je bilo.R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))