Problem sa govorom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 18, 2019 8:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa govorom
Pozdrav. Naime, pre skoro 2 godine sam dobio prblem pri govoru. Dakle, uopste ne mogu izgovarati neke recenice, reci ili bilo sta sto pocinje na slovo K ili P. Trenutno imam 17 godina, pre nego sto sam dobio ovaj problem nikada nisam imao poteskoca u govoru, i ovo je stvarno ogroman problem. Bukvalno ne mogu xapoceti rec koja pocinje na tim slovima. Imam velik vkabular reci, ali je problem sto kada pricam cesto znam da trazim sinonime za tu rec i onda ispadnem mozda i glup. Trazio sam razne teme kako na nasem tako i na stranom jeziku, medjutim, nista. Jednostavno, kada pricam ili kada trebam da pricam sa nekim to mi predstavlja teret, i dobijem tremu ne bitno sa kim pricam. I konstanto razmisljam o govoru. Da li postoji resenje
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Problem sa govorom
Шта ти се десило пре те две године? Да ниси примио неку вакцину, неко умро, било шта друго?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 18, 2019 8:22 am
Pa doziveo sam veliki stres u jednom danu, nakon toga mislim da je sve pocelo.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Онда је јасно. Сад је само питање да ли психолози имају неко решење. Немам неки паметан савет како да се суочиш с тим проблемом који је узроковао све то. Можда би за почетак могао да покушаш са неким биљним препаратом за опуштање као што је тинктура валеријане коју прави Институт Јосиф Панчић. Она не делује на менталне способности већ само опушта организам.
Друже, форум се распао због спамера. Ако желиш пиши ми на Јахуу емаил који сам навео на мом сајту http://*/index.html?stranica=kontakt јер више не стижу емаилови о одговорима.
Друже, форум се распао због спамера. Ако желиш пиши ми на Јахуу емаил који сам навео на мом сајту http://*/index.html?stranica=kontakt јер више не стижу емаилови о одговорима.