Problem sa glavom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 20, 2007 1:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Problem sa glavom
Već par nedelja imam probleme sa glavom. Sve je počelo jedne večeri gde sam zbog nezgodnog položaja na užasno tvrdom jastuku, nakon podizanja glave, osetio jaku vrtoglavicu. To se sutradan smirilo ali od tada imam vrlo čudan osećaj u glavi, kao da mi oči kolutaju, to nije baš klasična vrtoglavica ali me zabrinjava, zatim osećaj pritiska u potiljku (kao da me neko gura od pozadi) ili na vrhu glave (kao da mi neko stoji ili čak pritiska odozgo) uz povremenu i blagu mučninu, ponekad i bol. Otišao sam kod lekara koji me je dalje uputio kod ORL-a zbog ispitivanja centra za ravnotežu. Uradio sam i to i RTG vratne kičme, dopler krvnih sudova vrata, iskontrolisao krv, pregledao očno dno kod oftamologa i sve je bilo u redu. Ali meni simpotomi i dalje traju. Zaista ne znam kome dalje da se obratim... sada sam već prilično uplašen. O čemu bi moglo da se radi? Da li je neko imao sličnih problema i kako su rešeni? Neki savet? Zahvaljujem se unapred.
Re: Problem sa glavom
to je onda verovatno samo posledica nezgodnog polozaja, neudobnog jastuka...spavajte na udobnom jastuku, sa udobnom polozajem tela i glave, izbegavajte nezgodne pokrete, nepravilno sedenje, previse sedenja (npr. za racunarom), verovatno ce brzo proci...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 20, 2007 1:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.
Problem je što to traje već par nedelja (tačnije početak je bio pred Novu Godinu).
Vrtoglavice su prestale ali ostali simptomi su tu i dalje.
Mama i sestra pate od migrene (mamu je to prošlo nakon menopauze ali sestra je i dalje ima), ne znam da li to može imati veze.
Problem je što to traje već par nedelja (tačnije početak je bio pred Novu Godinu).
Vrtoglavice su prestale ali ostali simptomi su tu i dalje.
Mama i sestra pate od migrene (mamu je to prošlo nakon menopauze ali sestra je i dalje ima), ne znam da li to može imati veze.
za sad izbegavati nezgodan polozaj i udobno lezati...sto se tice migrene one se povremeno javljaju, dodju prodju, pa ponovo...moze i migrena da bude razlog, potrazite malo info o tome na netu pa vidite da li odgovara simptomima koje imate...