Problem sa glasnim gutanjem vode i bol u grlu pomozite
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa glasnim gutanjem vode i bol u grlu pomozite
dobar dan svima na forumu imam jedan problem koji traje vec par meseci oko 6 meseci tacnije sve je pocelo zimi kad sam poceo da pijem nenormalno puno vode posle slatkisa itd ali nisam puno obracao paznju na to do tad se pomalo culo a i kafu kad sam pio takodje pusim pa se plasim da nisam dobio nesto na grlu pusim vec godinu dana zbog stresa zbog puno stvari. pisem vam ovo ako mozete da nadjete zasto mi se to desava i dali neko ima slican problem znaci kad pijem vbodu bilo jedan mali gutljaj ili malo vise odma u tom trenutku mi se cuje kao grr nzm kao da se davim dok pijem vodu mnogo mi je nepriijatno zbog toga i ne pijem ni vodu na javnim mestima sramota me zbog tog zvvuka kako da se izlecim od toga kako da me prodje to da se ne cuje vise tako da pijem vodu kao sav normalan svet stavrno neznam plasi me da nemam tumor ili nesto na grlu. molim vas za pomoc takodje imam ankioznost i napade panika kako kad ranijue je bilo cesce ali sada mi se desava jedno 2 outa mesecno u stavrno stresnim situacijama kad sam sam negde u velikoj i nepoznatoj prostoriji mestu itd molim vas pomozite mi ako postoji lek za ovo sto ovako glasno pijem i gutam vodu stvarn mi smesta i neznam da nije povezano to sa anksioznoscu imam 20 godina hvala unapred.
Re: Problem sa glasnim gutanjem vode i bol u grlu pomozite
pa ne moze ovde niko da ti pomogne idi kod lekara opste prakse i trazi uput za otorinolaringologa (uho grlo nos) pa ce te on pregledati
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa glasnim gutanjem vode i bol u grlu pomozite
Па потруди се да пијеш тихо. Вежбај.