Ja imam problem, nadam se da ce mi neko reci sta da radim jer sam jako zabrinut, imam 22 godine i oko 4 meseca sam u vezi sa devojkom koju puno volim i nikad mi nije bilo lepse, iako ce neko misliti da je to jako malo, ja znam da je ona prava, ali imam problem sa erekcijom, vec 2 puta do sada jednostavno mi padne kada treba da ga stavim, a kada masturbiram sve je normalno, pricao sam sa njom o tome ali se plasim da ce izgubiti strpljenje jer mi stalno govori da jako zeli da spava sa mnom, zelim samo da ovo prodje da bi mogli normalno da funkcionisemo
unapred zahvalan
Problem sa erekcijom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problem sa erekcijom
posto pri masturbaciji nemas problem sa erekcijom gotovo sigurno je da je problem psiholoske prirode...jedino treba iskljuciti neki mehanicki problem na penisu koji bi ti prilikom penetracije pricinjavao bol ili neprijatnost pa da to poremeti erekciju (tesna kozica, kratak frenulum)...ako je to sve uredu onda treba psiholoski da poradis na tome, razmisli koji te problemi muce (stres i brige u zivotu, previse rada, umor, stid...), trudi se da na to sve zaboravis prilikom odnosa...i briga oko erekcije i uspeha ustvari najvise smeta erekciji! dakle potrudi se da se maksimalno opustis i rasteretis!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 06, 2011 2:11 am
Nemam mehanickih problemaDr011 napisao:posto pri masturbaciji nemas problem sa erekcijom gotovo sigurno je da je problem psiholoske prirode...jedino treba iskljuciti neki mehanicki problem na penisu koji bi ti prilikom penetracije pricinjavao bol ili neprijatnost pa da to poremeti erekciju (tesna kozica, kratak frenulum)...ako je to sve uredu onda treba psiholoski da poradis na tome, razmisli koji te problemi muce (stres i brige u zivotu, previse rada, umor, stid...), trudi se da na to sve zaboravis prilikom odnosa...i briga oko erekcije i uspeha ustvari najvise smeta erekciji! dakle potrudi se da se maksimalno opustis i rasteretis!

Kao prvo, ne postavljaj sebi ciljeve u toku seksa. Nemoj da razmisljas o tome sta i kako treba da uradis jer ces unistiti spontanost, a samim time i mogucnost za strastan odnos.
Kad pocne predigra opusti se potpuno i ne razmisljaj ni o cemu drugom osim o tome kako zelis da te ona zadovolji. Radi upravo ono sto ti se radi tog trenutka bez razmisljanja o tome kako izgledas u njenim ocima u tom trenutku. Znaci, ponasaj se spontano i dozvoli sebi da uzivas kao da te niko ne gleda. Ne bih o detaljima ovde jer je ovo ipak javni forum, ali nadam se da shvatas o cemu govorim.
Kad pocne predigra opusti se potpuno i ne razmisljaj ni o cemu drugom osim o tome kako zelis da te ona zadovolji. Radi upravo ono sto ti se radi tog trenutka bez razmisljanja o tome kako izgledas u njenim ocima u tom trenutku. Znaci, ponasaj se spontano i dozvoli sebi da uzivas kao da te niko ne gleda. Ne bih o detaljima ovde jer je ovo ipak javni forum, ali nadam se da shvatas o cemu govorim.