Problem sa energijom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jaco552
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 17, 2011 2:22 am

Problem sa energijom

Post od jaco552 »

pozdrav ljudi ja sam novi ovde jos pre skoro 2 nedelje imao sam alergiju samo problem je sto neznam na sta sam alergican moja majka kaze mi da sam alergican na cigare mada i sada pusim ali mi ne izlazi mi alergija samo ponekad po dve tri tacke navecer u zadnje vreme ali odmah se maknu toliko mi je bila jaka ta alergija da sam primao 6 inekcija i pio razne tablete dok sam se izlecio mada tada nisam pusio ali alergija je bila i dalje tu i ako se ispostavi da sam alergican na cigare da li moze da se izleci alergija jeli bi mogao mozda da budem alergican na nesto drugo mozda na polen ili neznam ona razna cuda posto je sada pocelo leto i pre 2 nedelje sve biljke cvetaju.... pls odgovorite mi hvala puno :D
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Re: Problem sa energijom

Post od jperica »

A sa kakvom energijom imate problem?
Nije dobro, ali trudimo se.
jaco552
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 17, 2011 2:22 am

Re: Problem sa alergijom

Post od jaco552 »

jaco552 napisao:pozdrav ljudi ja sam novi ovde jos pre skoro 2 nedelje imao sam alergiju samo problem je sto neznam na sta sam alergican moja majka kaze mi da sam alergican na cigare mada i sada pusim ali mi ne izlazi mi alergija samo ponekad po dve tri tacke navecer u zadnje vreme ali odmah se maknu toliko mi je bila jaka ta alergija da sam primao 6 inekcija i pio razne tablete dok sam se izlecio mada tada nisam pusio ali alergija je bila i dalje tu i ako se ispostavi da sam alergican na cigare da li moze da se izleci alergija jeli bi mogao mozda da budem alergican na nesto drugo mozda na polen ili neznam ona razna cuda posto je sada pocelo leto i pre 2 nedelje sve biljke cvetaju.... pls odgovorite mi hvala puno :D
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Re: Problem sa energijom

Post od paukovaca »

ovu temu moderatori trebaju obrisati, ili joj promeniti naslov.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Odgovori