Problem sa ejakulacijom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 7:45 pm
Problem sa ejakulacijom
Ovako moj problem je specificas i sumnjam da ga iko od muskaraca ima, malo mi je glupo da pricam ali tu je sta je.
Imam 18 godina i imam problem sa ejakulacijom, do nedavno mi ovo nije bilo bitno ali od skoro sam poceo misliti na to, moj problem je taj sto ja nemogu svrstiti iz licnog zadovoljstva naime nikad nisam imao sex i nisam pokusavao,ali me zanima da li cu moci i ako imam ?, desavalo mi se cesto da svrsim dok spavam ali nije to to, molim vas pomozite.
Imam 18 godina i imam problem sa ejakulacijom, do nedavno mi ovo nije bilo bitno ali od skoro sam poceo misliti na to, moj problem je taj sto ja nemogu svrstiti iz licnog zadovoljstva naime nikad nisam imao sex i nisam pokusavao,ali me zanima da li cu moci i ako imam ?, desavalo mi se cesto da svrsim dok spavam ali nije to to, molim vas pomozite.
Re: Problem sa ejakulacijom
То што свршиш у току сна, знак је да је са тобом све у реду.
-
- Novi član
Aha a mozes mi reci za koliko ti uspes da svrsis mozda ja ne radim to dovoljno dugo ! ?

Не можемо да се поредимо ти и ја, пошто сам много старији од тебе. Мени је 45 година.
Оријентационо, од један до петнаест минута, а некада нема шансе уопште. Зависи од много фактора. Међутим, веома је важно на шта мислиш. Ако ти мисли безвезе лутају, нема ништа од посла. Такође, ако си забринут или преуморан шансе су мале.
-
- Novi član
Mozda je to zbog toga sto ne radim to tako cesto ! ?
AJMO jos neko !
AJMO jos neko !
Сви јунаци ником поникоше и у црну земљу погледаше.nikoinista napisao:....AJMO jos neko !

-
- Novi član
Ima li mi pomoci ?
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tvoj nick govori da imas problema sa identitetom i samopouzdanjem... Kao sto si vec cuo, sex nije samo fizicka stvar, vec i stvar duha. Trebalo bi da porazgovaras sa psihologom o svom stavu prema zivotu, samopouzdanju, koncentraciji itd. Cini mi se da si upao u vrzino kolo u koje upada mnogo ljudi, koji imaju problem seksualne prirode, pa pri svakom sexu misle o tom problemu, sto im pravi novi problem i tako u krug... Obicno se radi o problemima vezanim za preranu ejakulaciju, ali, manje vise, svaki problem sa seksom se ovako nadogradjuje...
Cogito ergo doleo....
Ti mi znaš šta je duh. Ajde ne lupetaj. Došao si ovde da ubijaš vreme. Idi i ubij sebe.
peniko napisao:Tvoj nick govori da imas problema sa identitetom i samopouzdanjem... Kao sto si vec cuo, sex nije samo fizicka stvar, vec i stvar duha. Trebalo bi da porazgovaras sa psihologom o svom stavu prema zivotu, samopouzdanju, koncentraciji itd. Cini mi se da si upao u vrzino kolo u koje upada mnogo ljudi, koji imaju problem seksualne prirode, pa pri svakom sexu misle o tom problemu, sto im pravi novi problem i tako u krug... Obicno se radi o problemima vezanim za preranu ejakulaciju, ali, manje vise, svaki problem sa seksom se ovako nadogradjuje...
Izvinjavam se administratorima foruma.
- peniko
- Aktivan član
I opet, to da se ubije mozes prepruciti svojoj majci koja te je takvog rodila.milannm napisao:Ti mi znaš šta je duh. Ajde ne lupetaj. Došao si ovde da ubijaš vreme. Idi i ubij sebe.
peniko napisao:Tvoj nick govori da imas problema sa identitetom i samopouzdanjem... Kao sto si vec cuo, sex nije samo fizicka stvar, vec i stvar duha. Trebalo bi da porazgovaras sa psihologom o svom stavu prema zivotu, samopouzdanju, koncentraciji itd. Cini mi se da si upao u vrzino kolo u koje upada mnogo ljudi, koji imaju problem seksualne prirode, pa pri svakom sexu misle o tom problemu, sto im pravi novi problem i tako u krug... Obicno se radi o problemima vezanim za preranu ejakulaciju, ali, manje vise, svaki problem sa seksom se ovako nadogradjuje...
Cogito ergo doleo....
Da li ti znaš išta drugo da spominješ osim majke? Izgleda da imaš Edipov kompleks.
- peniko
- Aktivan član
Tako je najlakse. Aco, molim te, napusti forum.milannm napisao:Da li ti znaš išta drugo da spominješ osim majke? Izgleda da imaš Edipov kompleks.
Cogito ergo doleo....
Nisi ti budala. Ti si budaletina. Vodi ga kući, lepo sam ti rekao.
peniko napisao:Tako je najlakse. Aco, molim te, napusti forum.milannm napisao:Da li ti znaš išta drugo da spominješ osim majke? Izgleda da imaš Edipov kompleks.