PROBLEM SA DLAKAVOCU !!! Pomoc....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mr.Nobody
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 9:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

PROBLEM SA DLAKAVOCU !!! Pomoc....

Post od Mr.Nobody »

Imam 16 god i imam problema sa dlakama. Imam dlake po grudima, i onu "crtu" do pupka ali po celom stomaku imam male dlake... Skoro sam video da pocinju da mi rastu dlake i po ramenima i po donjim delom ledja.... O nogama da i ne govore, dlakave su strasno.. :(( Ne znam sta da radim, ludim od dlaka..:( Da li da idem na depilaciju ili da brijem... ?? Roditelji mi nisu dlakava,a ja jedini izrod.. ako je sad ovako sta ce tek biti u 20 god... :( Pomozite molim vas.. !!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Re: PROBLEM SA DLAKAVOCU !!! Pomoc....

Post od tamaraft »

A sto ti smetaju dlake?? :-?

I nema potrebe da otvarash iste teme u vishe podforuma!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

ja sam sa 15 godina imao dlake po celom stomaku,i to mi je bilo extra...
Mr.Nobody
Novi član
Novi član

Post od Mr.Nobody »

Pa ne znam..vecina devojaka sad ove depilirane...:( Bojim se da ce se to prosiriti, da cu imati i po ledjima... Da li je to do nekog poremecaja hormona (kad mi vec roditelji nisu dlakavi) ?? Ako su mi sad bele male dlake po ledjima,jel to znaci da cu za koju godinu postati crne i vece ili ne mora da znaci ?? Jel postoji nesto da se pije da se smire ti hormoni za rast dlake ?
Mr.Nobody
Novi član
Novi član

Post od Mr.Nobody »

nervira me zato sto su po celom stomaku male, osim na grudima i ona crta sto pocinje od grudi, bojim se da ne bude velike... :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Koja vecina devojchica? Poznajesh sve zene ovog sveta?

Iskreno, ako ti ishta znachi misljenje jedne zene, mnogo vishe je privlachno i seksi kada mushkaarc ima dlake nego kad je depiliran kao beba!

A kad odrastes i izadjesh iz puberteta smejacesh se ovim svojim pitanjima i volecesh svoje telo kakvo god da je :)

Nemoj se nervirati oko nechega shto je normalno, budi srecan pa nemash neki ozbiljan problem, osim tog da si u pubertetu i tek se upoznajesh sa svojim telom :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Post od goodbyemylover »

Alo nemoj se depilirati ni slucajno, pa jesi musko ili zensko ? Neka se depiliraju drugi muskarci nemoj ti, te dlake su ti izraz da si musko a ne vidis na plazu nekog peska nema ni dlake nidje, a da ti rece ko od drustva nesto kad si na plazu, motikom po njemu i nece ti niko vise progovoriti :D
Odgovori