Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam 16 god i imam problema sa dlakama. Imam dlake po grudima, i onu "crtu" do pupka ali po celom stomaku imam male dlake... Skoro sam video da pocinju da mi rastu dlake i po ramenima i po donjim delom ledja.... O nogama da i ne govore, dlakave su strasno.. ( Ne znam sta da radim, ludim od dlaka.. Da li da idem na depilaciju ili da brijem... ?? Roditelji mi nisu dlakava,a ja jedini izrod.. ako je sad ovako sta ce tek biti u 20 god... Pomozite molim vas.. !!!
Pa ne znam..vecina devojaka sad ove depilirane... Bojim se da ce se to prosiriti, da cu imati i po ledjima... Da li je to do nekog poremecaja hormona (kad mi vec roditelji nisu dlakavi) ?? Ako su mi sad bele male dlake po ledjima,jel to znaci da cu za koju godinu postati crne i vece ili ne mora da znaci ?? Jel postoji nesto da se pije da se smire ti hormoni za rast dlake ?
Koja vecina devojchica? Poznajesh sve zene ovog sveta?
Iskreno, ako ti ishta znachi misljenje jedne zene, mnogo vishe je privlachno i seksi kada mushkaarc ima dlake nego kad je depiliran kao beba!
A kad odrastes i izadjesh iz puberteta smejacesh se ovim svojim pitanjima i volecesh svoje telo kakvo god da je
Nemoj se nervirati oko nechega shto je normalno, budi srecan pa nemash neki ozbiljan problem, osim tog da si u pubertetu i tek se upoznajesh sa svojim telom
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Alo nemoj se depilirati ni slucajno, pa jesi musko ili zensko ? Neka se depiliraju drugi muskarci nemoj ti, te dlake su ti izraz da si musko a ne vidis na plazu nekog peska nema ni dlake nidje, a da ti rece ko od drustva nesto kad si na plazu, motikom po njemu i nece ti niko vise progovoriti