Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ja imam 15 godina i imam problem sa dlakama svuda po telu a najvise po nogama.Imam dlake kao da imam 25 godina E sad mene zanima da li ima neki "lek" protiv toga jer ko zna kakav cu biti za jedno 10 godina I zanima me da li postoji neko resenje kako da se osloodim dlaka ili bar da imaju manju gustinu (da ne budem kao vukodlak) a da ih ne obrijem ili da ih depiliram (to mi nekako gay ).
to ti je dobra stvar...inace i ja imam takav problem,jer imam jako puno dlaka po stomaku,vise od i od mog tate pa se ne brinem...paaaaaaa,cupaj jednu po jednu pa ces se osloboditi dlaka...
Nisam strucna ali mislim da tu resenja (sem mehanickog) nema.
Inace sto se tice depilacije ona moze da pomogne u proredjivanju. Svaki put kada iscupate dlake iz korena ima i onih koje se ne obnavljaju (= ne rastu vise). Ali da samo znate kako to boli (tek kod vas sa toliko dlaka tesko da mogu i da zamislim...).
Licno meni depilacija kod muskaraca uopste nije gej, ne znam zato o tome tako razmisljate....
a da boli,tako da ja sve to odlazem,znas sutra cu sura cu,i an kraju uopste ne odem.............................sta da vam kazem,ne znam nisam pametna.................
depilacija boli u pocetku posle sve manje i manje,a i dlake se prorede
a mozete i da ih skracujete nekom masinicom,znaci ostanu vam dlacice samo ne budu bas duge
ipak ima razlike u cupanju dlaka koje su velike samo 0.5cm-a i dlaka od 3-4 cma pa jos kad nece da ce iscupaju...znam kako cupa leukoplast a to je slicno...meni ne smeta iako ih imam bas preterano,to mi je ok...