Imam problem da teshko dolazim do daha . Ranije sam to povezivao sa niskim pritiskom koji je inace cest i desava se da se donji spusti cak i do 43. Medjutim u poslednje vreme se to desava i kada je pritisak normalan. Pusac sam i cesto radim nocu. Radio sam rentgen i spirometriju sve je bilo ok. Spirometrija cak iznad proseka. Radio sam ekg vise puta i uvek je bio ok, s`tim sto mi je receno da imam sportsko srce. Krvna slika je ok sem malo povecanih triglicerida , oko 1,2 pre neke gornje granice. U poslednje vreme sam u fazi ostavljanja cigareta. Shto se tice pritiska lekari mi jedino preporucuju da sam resavam u vidu ispijanja vode sa secerom i solju jer nema u Srbiji leka za to kako kazu. I imam problem sa sinusima tako da zadnje dve godine ne mogu a da ne koristim kapi za nos. Voleo bih ako bi mogli da odprilike vidite shta je problem i da li moze sve ovo da prouzrukuje nervoza ili cak mozda stitna zlezda ili cak neshto trece...
Hvala...
Problem sa disanjem...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problem sa disanjem...
problem sa disanjem pre svega ti izazivaju sinusi jer je verovatno jaka upala,za to postoji preparat na bazi pustinjse biljke ORIGINAL ALOJE VERE,preparat se zove Frste,i resava upalu za ceo zivot,nabavlja se od distributera koji rade direktno za firmu FLP,poznajem jednog,pa ako si zainteresovan,pisi,pozdrav.
Е једино ако решава за цео живот. Такве изјаве су прилично неодговорне.bukipavle napisao:...... i resava upalu za ceo zivot,......
Како иде остављање цигарета? За синусе постоји одличан домаћи рецепт. Погледај га на мом сајту Ацин сајт. Лично га нисам користио али један мој другар јесте.sumadinackg napisao:....... U poslednje vreme sam u fazi ostavljanja cigareta.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 24, 2013 12:28 am
Sigurna sam da će nekom pomoći. Ja sam pa skoro celi zivot do pre nekih 6 meseci imala problema sa sinusima koji su mi stvarali probleme i sa upalom uva i izlecila sam ih pomocu veoma dobrih kapi od "ekstrakta divljeg krastavca", sreca je da se mogu naruciti na adresu preko jedne internet stranice "lecenje sinusa", ima i kontakt i cekaju se do 3 dana. Verujte mi na rec kapi su fantasticne i daleko efektivnije od svih sprejeva koje sam do sada koristila i sto je najvaznije na prirodnoj su bazi. Ja sam sad izlecena i nemam vise problema sa sinusima i doktor je bio iznenađen njihovim ucinkom. Eto ja se iskreno nadam da sam svojim iskustvom donekle nekom pomogla.
[url]https://www.facebook.com/lijecenje.sinusa[/url]
[url]https://www.facebook.com/lijecenje.sinusa[/url]