Problem sa disanjem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nemus2000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 10, 2017 4:20 pm

Problem sa disanjem

Post od nemus2000 »

Pozz svima. Zeleo bih da pitam nekog odavde ako kojim slucajem ima ili je imao isti problem i kako ga se resiti. Znaci, ustanem ujutro sve okej i posle jedno 10tak minuta kada disem nekako moram "duboko" na nos ili usta. E sad, ne smeta mi to, vec sto ja to nekad moram raditi svakih 30-40 sekundi a nekad ne moram po 20-30 minuta - (kada ne mislim na to onda ni ne disem tako. Recimo kada sam sa prijateljima napolju, jedno sat vremena ma i vise ne moram da udisem duboku, i kad se recimo podsetim odma moram udahnuti "dublje"). Ovo traje vec 2-3 dana i sve sam mislio da je okej jer sam verovatno pokupio nesto, virus, itd.. I da, priemtio sam malo drukcije disanje jer malo se glasnije cuje i nekako duze traje. Ako je neko imao ovaj problem, da li moze da mi kaze kako da ga se resim? Jako me to iritira jer ako pola dana mi ne padne na pamet i samo odjednom odma moram do kraja dana tako disati sto me jako ali jako izludjuje.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Problem sa disanjem

Post od _david_ »

ako si bio kod doktora i sve u redu, zapao si u klasican trip jer mislima pratis svoje disanje.. dok si u zabavi tipa igras neku igru za kompjuterom nemas tih problema garant, jer si fokusiran na igricu, ili tipa neki film ako se duboko zabijes u film, opet nemas tih problema.... kazem ti klasican trip... samo relax , imas ocigledno neku blagu vrstu anksioznosti...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Slika
nemus2000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 10, 2017 4:20 pm

Post od nemus2000 »

_david_ napisao:ako si bio kod doktora i sve u redu, zapao si u klasican trip jer mislima pratis svoje disanje.. dok si u zabavi tipa igras neku igru za kompjuterom nemas tih problema garant, jer si fokusiran na igricu, ili tipa neki film ako se duboko zabijes u film, opet nemas tih problema.... kazem ti klasican trip... samo relax , imas ocigledno neku blagu vrstu anksioznosti...

ma znam, skontao sam. Vec ja sam bio u tripu nekom da mi se nesto desava. Nisam imao nikad problema u vezi icega da sam recimo alergican, da me je zezao stomak i tako to, niti sa plucima (ne pusim, ne pijem). Zato sam kontao bog zna sta. Uglavnom znam da je do tripa jer sam skontao, blejim napolju i nisam fokusiran na to.. Uglavnom, sredilo se :D Kolko-tolko :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Вероватно ти недостаје кисеоника.
Odgovori