Problem sa desnim kolenom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
djordje79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 30, 2010 8:56 pm

Problem sa desnim kolenom

Post od djordje79 »

Molim sve raspolozene i strucne osobe koje su imale ovakav problem i susrecu se sa takvim problemima da me savetuju.Naime rec je o problemima vezanim za desno koleno,koje nisam povredjivao a ipak mi pravi probleme.Pre godinu ipo dana postepeno je pocelo da me boli desno koleno,puckanje,zamaranje kad duze stojim u mestu.Najvise mi smeta kad duze stojim u mestu,naravno sa ispravljenim nogama,to koleno mi se zamara i boli me.Bio sam kod doktora i receno mi je da uradim rentgenski snimak,koji sam odradio i resio da odem kod jednog od najboljih doktora u Novom Sadu,kod Dr Milankova da on ocita taj snimak i vidi u cemu je problem.Kad sam stigao u ordinaciju,klasicna procedura skinite pantalone,opustite se i pocinje pipkanje i uvijanje kolena od strane doktora!Doktorov zakljucak je bio da su manje neravnine na hrskavici cassice desnog kolena i da su verovatno zbog toga problemi,rentgenski snimak nije pokazao nikakve znake bolesti ili deformacije nekakve.Medjutim prodje i posle tog pregleda i pola godine skoro a ja i dalje imam problem sa tim kolenom svakodnevno,ama bas svakodnevno,pucka,boli kad duze stojim,kad duze hodam...Da napomenem,koleno mi ne otice i nema nikakvih spoljasnjih znakova bola u tom kolenu,tipa otoka,modrice ili neznam sta sve moze biti pri ovakvim slucajevima.Ja vise ni sam neznam sta da radim,sa jedne strane isao kod jednog od cenjenijih doktora u Novom Sadu i on mi rekao da sam zdrav covek,a sa druge strane meni se tegobe nastavljaju i otezavaju mi svakodnevni zivot,stvaraju mi depresiju i nervozu!Imam 30 god,nepusac sam,retko pijem alkohol.Ne bavim se fudbalom niti kosarkom,rekreativno samo nekad plivanjem i vezbanjem u kucnoj radinosti.Sta da radim dalje,da li da bez pogovora zakazujem magnetnu rezonancu ili da idem i dalje po doktorima da se smaram,neznam ni ja sta mi je ciniti vise...Sto je najgore kad puno hodam,stojim i nazuljam to oleno ,pocinje da me boli i gornji deo ledja,kuk ili iznad njega po mojoj proceni.Molim za savete.hvala.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: Problem sa desnim kolenom

Post od dr ivica »

Uradite MR kolena.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori