Moj momak nema posla sada i nikako da mu se posreci da ga neko primi da radi! Poslao je sada molbe za rad u vojsci i ceka! Poceo je stvarno cudno da se ponasa! Odjednom je poceo da bude nervozan non stop,bukvalno plane u sekundi! Vice na sve oko sebe,ne treba mu niko,zeli samo da spava i da bude sam! Skoro 2 godine smo zajedno i stvarno smo imali lepu vezu,samo smo cekali da se zaposli i da zapocnemo zajednicki zivot! Odjednom ga niko i nista ne zanima samo to da nadje posao! Ne mogu da ga ubedim da izadje napolje,kad izadje to je sa drustvom i napije se i sutradan mu je ceo dan lose! Nekad se desi da izadjemo i fino pricamo i cim ode kuci i prodje dan on sve po starom! Mislila sam da je problem u vezi,pitam ga jer me ne voli vise,jer je odustao od svega sa nama,on kaze da je glupo sto ga to pitam i da je njemu sada samo posao potreban,a kad nadje posao sredice se i kaze da bi onda verovatno presli da zivimo zajedno! Znaci ne svadja se samo sa mnom vec i sa njegovima,kaze da ne moze vise nikog da podnese! Ode na par dana u selo,tamo nema ni telefon ni nista i kaze da mu je fino kad je sam i niko ga ne "smara",moze mirno da razmislja o svemu! Na pocetku sam se i ja svadjala sa njim i nisam shvatala da mu je tesko i da mu to sad ne treba! Sad sam ga pustila,rekao je cucemo se i videcemo se... Kaze da mu ne fali sada ni da ga neko zagrli ni nista a kad smo se videli danas rekao mi je da kad se zaposli i sredi zivot trebace mu to i vratice se u normalu! Jeste nam se veza svela na vidjanje po parku i li u kola i mene to uzasava al ja sam optimista i samo mi je bitno da je njemu dobro i da je tu!
Stvarno se mnogo promenio i to bukvalno odjednom! Preko telefona se uvek posvadjamo,onda kad se vidimo uspem da pricam sa njim fino al to kratjo traje! Ja stvarno vise ne znam sta da radim,sada sam ga pustila pa kad bude hteo videcemo se i cucemo se!
Plasim se i za njegovo zdravlje,sve mu je tesko nesto i muka mu je i boli ga stomak,ne jede kako treba,sve je to pocelo sa njegovim ponasanjem! Da li je ovo samo period,da li ce da se vrati u normalu? Saveti,iskustva?
PROBLEM-depresija ili nesto slicno
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: PROBLEM-depresija ili nesto slicno
DA nema ozbiljnijih problema sa nervima? Ako je takav kakav ga opisuješ ili dobro glumi ili je jako nestabilna ličnost bolje se odvoji na vreme šta će ti nestabilna osoba pored tebe ceo život? Možda da porazgovaraš sa nekim ko ga zna bolje ako možeš ili sa nekim ko poznaje celu situaciju i tebe i njega, pa donesi dobru odluku po tebe.

PaA nikad nije bio takav,vec sam pisala da smo imali lepu vezu i uvek je bio ok!
Nije ti ovo baš za forum ipak treba popričati sa nekim ko vas poznaje i može da ti kaže u čemu je problem, vidi kako to da rešiš najbolje za tebe.

Majche,
a da odete zajedno ili on sam kod nekog psihologa?
a da odete zajedno ili on sam kod nekog psihologa?
Imala sam prijateljicu koja je bila dugo sa momkom i sve je na početku bilo super, ali posle dosta vremena 2-3 godine on je pokazao svoje pravo lice. To nije moje iskustvo, ali ja nisam mogla da verujem kad sam saznala.

Ipak je to bio samo prolazan period,samo je bilo potrebno da se otvori i kaze sta ga muci...
I sta ga je mucilo, posao.... ili nesto drugo?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 25, 2010 1:44 pm
Moguce je da ima zatvor, treba ocistiti debelo crijevo
Najlakse je otkaciti nekog i okrenuti mu ledja onda kada mu je tesko i kada mu je najvise potrebna podrska voljene osobe. Potrebna je velika hrabrost pa da ostanete uz njega i zajedno se suocite sa svim problemima koje nosi zivot. Drago mi je sto ste uspeli da zajedno prebrodite krizu, jer ljubav se dokazuje delima, a ne recima. Sve najbolje! 

Pa to sto nije imao posao... Snasli se bili i otisli u CG da radimo i on i ja i sve je bilo kao pre,sad ce da radi posao koji voli i bas mi je drago!joni napisao:I sta ga je mucilo, posao.... ili nesto drugo?
Hvala puno!dsavic16 napisao:Najlakse je otkaciti nekog i okrenuti mu ledja onda kada mu je tesko i kada mu je najvise potrebna podrska voljene osobe. Potrebna je velika hrabrost pa da ostanete uz njega i zajedno se suocite sa svim problemima koje nosi zivot. Drago mi je sto ste uspeli da zajedno prebrodite krizu, jer ljubav se dokazuje delima, a ne recima. Sve najbolje!