Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Dobar dan.imam jedan problem samo se nadam da nije nesto opasno jer se plasim najgoreg .Ovako glasi.Pre tacno nedelju dana 8.Novembra ove god sam prvi put imao sexualni odnos sa mojom devojkom.Oboje smo bili nevini tada no ona je bila u 5 danu menstruacije za vreme toga KORISTIO SMA KONDOM!Tokom sexa siguran sma da krv nije dospela na moj neis jer kondom nije puko.Nakon 6 dana pojavile su mi se neke sitne crvenkaste tackise na glavi penisa koje me ni srbe niti mi smetaju u necemu samo se plasim da nije nesto ozbiljno.Juce sam razgovarao sa mojom devojkom o tome i ona nema nikakve simptome niti nista sve normalno.Zanima me koje je vase misljenje i sta da radim sa ovim tackicama?
P.S.A da ne zaboravim poceo sam da mazem neke kreme koje mi je preporucila tetka jer je doktor specijalista u Vojnoj Bolnici (Nystatin i Chloramphenicol) pa me zanima da li to da koristim ili vi imate neku boljhu preporuku.
ako je sve bilo tako, manja verovatnoca je da se radi o infekciji, moguce je da je samo iritacija...u tom slucaju ce to brzo nestati samo od sebe...vodi samo dobro racuna o higijeni penisa ispod kozice, da bude cisto, suvo, izbegavaj dalje iritacije par dana i ako prodje onda bez brige...ako ne prolazi, ako se pojacava problem onda idi na pregled...ali verujem da je sve ok!