Problem sa crvenim tackisama na glavi penisa.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Uplaseni Jovan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 12:26 pm

Problem sa crvenim tackisama na glavi penisa.

Post od Uplaseni Jovan »

Dobar dan.imam jedan problem samo se nadam da nije nesto opasno jer se plasim najgoreg :cry: .Ovako glasi.Pre tacno nedelju dana 8.Novembra ove god sam prvi put imao sexualni odnos sa mojom devojkom.Oboje smo bili nevini tada no ona je bila u 5 danu menstruacije za vreme toga KORISTIO SMA KONDOM!Tokom sexa siguran sma da krv nije dospela na moj neis jer kondom nije puko.Nakon 6 dana pojavile su mi se neke sitne crvenkaste tackise na glavi penisa koje me ni srbe niti mi smetaju u necemu samo se plasim da nije nesto ozbiljno.Juce sam razgovarao sa mojom devojkom o tome i ona nema nikakve simptome niti nista sve normalno.Zanima me koje je vase misljenje i sta da radim sa ovim tackicama?
P.S.A da ne zaboravim poceo sam da mazem neke kreme koje mi je preporucila tetka jer je doktor specijalista u Vojnoj Bolnici (Nystatin i Chloramphenicol) pa me zanima da li to da koristim ili vi imate neku boljhu preporuku.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem sa crvenim tackisama na glavi penisa.

Post od Dr011 »

ako je sve bilo tako, manja verovatnoca je da se radi o infekciji, moguce je da je samo iritacija...u tom slucaju ce to brzo nestati samo od sebe...vodi samo dobro racuna o higijeni penisa ispod kozice, da bude cisto, suvo, izbegavaj dalje iritacije par dana i ako prodje onda bez brige...ako ne prolazi, ako se pojacava problem onda idi na pregled...ali verujem da je sve ok! :wink:
Odgovori