problem 16godisnjeg

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Duchess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 2:13 pm

Post od Duchess »

Mihajlobre napisao: izostanci sa časova, dugi izlasci, česta promena društva, dugo telefoniranje, svađa sa ukućanima, izražena potreba za povećanjem džeparca... Nasilno ponašanje, agresija, poremećaj psihičkog stanja, glavobolja,
Ovo kao da su opisali mene kad sam bila tinejdžer, a da pritom nijednom u životu nisam ni prišla drogama. Ja bih pre obratila pažnju, da sam na vašem mestu, na izgled očiju, da li su zamagljene, kakve su zenice. Takodje se mogu primetiti promene u ponašanju i raspoloženju slične onima koje se javljaju kod alkoholičara. Ali mogu da vam kažem da ćete napraviti još veći problem ako krenete da ga jurite, proveravate simptome, i ispitujete ga da li se drogirao.
Jai Mahakali, ayo Gorkhali!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

ani2345

Posmatraj mu zenice da li su crvene i oci "uvecane" i da li puno jede.
Moras mu pretresti sobu kada bude u skoli ili napolju kod drugara.Posebno gledaj dzepove,ispod kreveta i torbu.
Proveri sa kim prica preko kompjutera ako mozes i koga zove na mobilni ako mozes.
To su takve godine,koje su jako opasne jer se razvija licnost i postoje samo dva puta:ili ce izabrati los ili dobar put!
Ako je na marihuani onda nije agresivan nego jako smiren.Svejedno mu je za sve......
Nemoj ga pritiskati u vezi skole,jer ce napraviti revolt u njemu,otici od kuce i neces znati za njega.Znas kako ti je bilo tesko.......
Moj je 18 godina i sve je isto bilo kao kod tebe prije par godina.....
Sada je zreo odrasto covek i sve je drugacije.
Ne dozvoli da bude stalno sam u sobi i igra igricu,idi i ti pa igraj sa njim ponekad.Zovi ga da jedete zajedno,neka ga muz odvede na pecanje nekada.On mora sada pricati sa vama,poveravati se jer mozda ga nesto muci.

On ne bi otisao samo zbog skole sto ste mu pricali,nemoj se ljutiti sto ti to kazem,verujem da je bilo jos razloga i da ga nesto muci.

On bi skolu jednostavno kvitao i ne bi tebe ni pitao.
Nema razumevanja izmedu vas i zato je otisao.
Pisem ti to jer sam kroz sve to prosla,medutim da nisam i ja menjala sebe ne bi me sinoc zagrlio i poljubio kada sam dosla umorna sa posla.
Ne bi me pitao mama kako si,hoces li soka?

Ili ces izabrati manje agresivan nacin da mu prilazis ili ce se otuditi od tebe i otici jednom pa neces znati gde je!

Razmisli o tome,za dobro svoga deteta!
Ovo su jako kriticne godine i on vise nije mali.
Nista silom ne mozes postici.
Uredu je da ga usmeravas zbog boljeg zivota ali pazi kako!
Pozdrav
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NemaOdMeneNista »

Sigurno igra kanter :D no vecina roditelja misli da su te igrice bolest i da zbog toga deca prave s****.Ali ako dete ima neku malu inteligenciju pa ne moze da shvati da neam od toga nista onda onda igra dok ne stane.Dajte mu test inteligencije pa proverite koliko je inteligentan.I sad je u takvim godinama pustite ga neka radi sta hoce sigurno ima svoje probleme,neka radi sta hoce kazite mu "Radi sta hoces.Neces u skolu?dobro sutra te ispisujem(fora ne stvarno)ajde sad zovem Ziku da mu akzem da sutra dolazis da ores njivu ceo dan za 1000 din".Ako ode na njivu i kad se vrati verovatno ce pozeleti opet u skolu ako ne neka ide na njivu ako ga pritiskate kad tad ce bataliti i bice jos gore
pomozite molim vas :( :( :(
Odgovori