Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Nikola.petrovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2016 3:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim

Post od Nikola.petrovic »

Pozdrav svima imam 13 godina,MALO Sam isao u TERETANU nisam SE mnogo teretio,sve je pocelo pre 2ili3 meseca SA malim probadanjemm SA leve strand.Pre 10_AK Dana je pocelo da mi trni Na sredini grudima,medjutim to je prestalo sada Sam dobio bolove u ramenima, rukama,I MALO otezanog disanja I bol u vilici tj donjoj vilici.Trazim Sam simptome po internet I ukazuje Na zgrusenje lrvi,sto me jako plasi.Sutradan Sam otisao kod lekara radio Sam EKG I Davao rezultate u labpratopriji I sve je bill super,ostalo mi je jos da RADIM EG,posle Sam otisao kod svog pedijatra I rekla je da je to a g pubertera zato sto SE razvijam Ali me plase ovi simptome.Molim vas pomognite :D.I stalno mi trne note I znoje mi SE dlanovi madam SE da je samo pubertera.VI recite ako vam SE odo desavalo recite mi da li je nesto opasno.Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim

Post od aaaca »

Твој текст је тешко читати. Обрати пажњу на граматику и интерпункцију.

Иначе теретана није за децу која још увек расту.
Nikola.petrovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2016 3:48 pm

Post od Nikola.petrovic »

Ово сам на брзину написао,све офрље.Ако ми можеш помоћи шта да урадим стално имам неке болове на средини груди и у врату и раменима па и у ногама.Доктори кажу да је то зато што растем,али чисто сумљам. Нико од мојих другова се жали на то
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

То све може да буде од теретане. Преоптеретио си се и ко зна шта си урадио са лигаментима и тетивама.

Узми да радиш гимнастику - оно класично разгибавање. Ради свакодневно и без напрезања. Немој да радиш ни склекове ни згибове.

Погледај вежбе које сам описао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Леђа, Рамена-рачунари, Врат. Можда ти нека од њих помогне.
Odgovori