Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 22, 2016 3:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim
Pozdrav svima imam 13 godina,MALO Sam isao u TERETANU nisam SE mnogo teretio,sve je pocelo pre 2ili3 meseca SA malim probadanjemm SA leve strand.Pre 10_AK Dana je pocelo da mi trni Na sredini grudima,medjutim to je prestalo sada Sam dobio bolove u ramenima, rukama,I MALO otezanog disanja I bol u vilici tj donjoj vilici.Trazim Sam simptome po internet I ukazuje Na zgrusenje lrvi,sto me jako plasi.Sutradan Sam otisao kod lekara radio Sam EKG I Davao rezultate u labpratopriji I sve je bill super,ostalo mi je jos da RADIM EG,posle Sam otisao kod svog pedijatra I rekla je da je to a g pubertera zato sto SE razvijam Ali me plase ovi simptome.Molim vas pomognite
.I stalno mi trne note I znoje mi SE dlanovi madam SE da je samo pubertera.VI recite ako vam SE odo desavalo recite mi da li je nesto opasno.Hvala unapred

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Probadanje u grudima bol u vilici I ramenim
Твој текст је тешко читати. Обрати пажњу на граматику и интерпункцију.
Иначе теретана није за децу која још увек расту.
Иначе теретана није за децу која још увек расту.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 22, 2016 3:48 pm
Ово сам на брзину написао,све офрље.Ако ми можеш помоћи шта да урадим стално имам неке болове на средини груди и у врату и раменима па и у ногама.Доктори кажу да је то зато што растем,али чисто сумљам. Нико од мојих другова се жали на то
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То све може да буде од теретане. Преоптеретио си се и ко зна шта си урадио са лигаментима и тетивама.
Узми да радиш гимнастику - оно класично разгибавање. Ради свакодневно и без напрезања. Немој да радиш ни склекове ни згибове.
Погледај вежбе које сам описао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Леђа, Рамена-рачунари, Врат. Можда ти нека од њих помогне.
Узми да радиш гимнастику - оно класично разгибавање. Ради свакодневно и без напрезања. Немој да радиш ни склекове ни згибове.
Погледај вежбе које сам описао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Леђа, Рамена-рачунари, Врат. Можда ти нека од њих помогне.