Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imala sam lose iskustvo sa nalazima testa na hlamidiju: i to u jednoj te istoj laboratoriji u roku od tri nedelje sam imala prvo pozitivan a zatim negativan nalaz ( napominjem da nisam imala niti seks niti sam u medjuvremenu pila neke lekove), ali sto je jos bizarnije, drugi put sam pored te prve laboratorije nosila bris i u drugu laboratoriju radi "objektivnosti". Medjutim, u toj drugoj laboratoriji sam dobil pozitivan test.
POSEBNO ZELIM DA NAPOMENEM da sam u prethodne dve godine radila vise puta test na hlamidiju (zajedno sa testovima za bakterije jer sa njima vec dugo imam problema), i da sam UVEK dobijala negativan rezultat; kao i to da sam u dugoj vezi od 3,5 god. i da UVEK (bez izuzetka) koristimo kondom!
Kako je to moguce onda pitate se vi?!?!?!
Pa i ja se pitam....
Da li neko moze da me posavetuje u koju laboratoriju da nosim bris?
Mislim na podrucju Novog Sada...
Ono sto ne dolazi u obzir su: MEDLAB, JUGOLAB, EUROLAB
Unapred hvala!
slazem se sa Kristinom za BIOTEST,tamo uvek radim sve sto ne moze da se odradi u higijenskom zavodu.Sve sto moze, upravo tamo radim,jer imam najvise poverenja u njih.Svoje analize na hlamidiju sam radila u HIGIJENSKOM.
slazem se sa Kristinom za BIOTEST,tamo uvek radim sve sto ne moze da se odradi u higijenskom zavodu.Sve sto moze, upravo tamo radim,jer imam najvise poverenja u njih.Svoje analize na hlamidiju sam radila u HIGIJENSKOM.
Radicu test u BIOTESTU.
Jedino sto , koliko sam cula, on kosta 3000 din., a poducena losim iskustvom (zbog kontradiktornih rezultata), moram da ga uradim bar dva puta, i na oba puta da dobijem iste rezultate!
U svakom slucaju, ode 6000 din.!
Ali, zdravlje nema cenu
P.S. Ja sam cula da su u higijenskom zavodu ocajni sto se tice testa na hlamidiju.....