privatna apoteka u pohorskoj-n beograd - cuvati je se

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

privatna apoteka u pohorskoj-n beograd - cuvati je se

Post od danka »

Kupila sam lek u privatnoj apoteci u Pohorskoj ulici.
Kada sam dosla kuci, otvorila sam kutijicu i ustanovila da su se sve kapsule poluotovrene i da je veci deo sadrzine kapsula prosut (a neke kapsule su bile totalno prazne).

Kada sam to odnela u pomenutu apoteku, apotekarka je pokazala veliku prostotu i drskost (licno sam pomirljive prirode i nisam htela da se spustam na njen nivo).
Iz njenog monologa sam zakljucila da imaju ceste reklamacije na koje uopste ne reaguju.
Nije ni pokusala da nadjemo neko kompromisno resenje.

Kako veceras pitujem na sasvim drugi kontinent, to nemam kada da zovem inspekciju, ali bar ovim putem zelim da upozorim ostale na apoteku u Pohorkoj ustanovi (u paviljonima, na N.Bgdu) - zaobilazite je u sirokom luku!!!

pozdrav
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

STRASNO, ja kupujem sve bez obzira da li je na recept ili ne, u apoteci na Ledinama, drzavnoj, tamo su jako struci i uvek sve lepo pojasne.I, ljubazne su tehnicarka i farmaceut.
Korisnikov avatar
LadyOfTheMountain
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 11:51 pm

Post od LadyOfTheMountain »

Mozda bi trebalo da se otvori citav PDF o lekovima, gde bi na pitanja odgovarali farmaceuti, a ovo da bude samo jedna od tema.
Nazalost u apotekama rade tehnicari, tj. drze citavu smenu i izdaju lekove, a to je protivzakonito.
Lek moze izdati samo farmaceut.
Jedan od losih primera, pre nekoliko dana potrazim neko sredstvo protiv opstipacije u apoteci "Prima" na Bulevaru, devojka mi donese flasu sirupa od 1/2 litara koja kosta preko 600 din., nije mi ponudila tablete, supozitorije, nego, imam utisak, ono sto je najskuplje u apoteci.
Retko ko hoce sa vama da razgovara, da vam da savet.
Bilo bi lepo kada bi se stalno pisalo na ovoj temi, da bude pri vrhu, ja cu prijavljaivati svako iskustvo i pozitivno i negativno.
O slucaju koji se desio Danki, da ne trosim reci.
Pomozite nepokretnoj porodici !
sajt :
http://www.brotherskocic-needhelp.com/
tv reportaza (2 min i 37 sek.) :
http://www.youtube.com/watch?v=tWA1Ns1g_9o
Odgovori