pritisak u usima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
aleksa1981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 11:01 am

pritisak u usima

Post od aleksa1981 »

Posle prve trudnoce imala sam problem sa zujanjem u usima pa mi je postavljena dijagnoza tinitis kao i osetljivost na odredjene tonove kao npr sustanje lisca, avion... Tada sam pila pronizon i antibiotik ako se dobro secam ciprocinal. Sada posle trece trudnoce imam ponovo problem. Vec 2 dana imam pritisak u usima kao na vecim nadmorskim visinama. Cujem ok, ali kao da odzvanja. Merila sam pritisak i kao inace je oko 118 sa 75. Molim vas za savet.
Unapred zahvalna,
Aleksandra
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: pritisak u usima

Post od aa_aca »

Пронизон, што су паметни. Не боли по туђим леђима. Јеси ли прочитала шта је то?

Мени одавно пишти у ушима и осетљиве су на све врсте буке. Није ми помогао ни комплекс витамина Б, гинко... Препоручивали су ми неку хемију. Нисам луд па да упропастим јетру и ко зна шта још. Много волим те вештачке универзалне лекове којима се лечи све - од зујања у ушима до лупуса. Болиди!

Притисак у ушима, а и штошта друго, може да буде од синуса или средњег увета, на пример. Погледај домаће лекове које сам описао на мом сајту и које можеш слободно да примениш без бојазни од последица.
aleksa1981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 11:01 am

Post od aleksa1981 »

Hvala na pomoci! Da da znam za pronizon. U drugoj trudnoci su mi nasli autoimuna antitela, pisala sam u jednom postu o tome, pitali me za lekove i rekli da nije od njega. U trecoj nisam imala antitela, inace sam rh-. I dan danas ne znam od cega i zbog cega su se tada pojavila. Radila sam i analize u kcs i nista od autoimunih bolesti mi nisu nasli.
Svasta imate poucno na sajtu, naci cu vremena da procitam sve sto me interesuje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ма не стижем ни да ставим све. Најгоре ми је када се нечега сетим да треба да ставим на сајт, а онда због других послова заборавим. :cry:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ех, заборавих да ти напишем за антитела. Имам информација да је препарат за имунитет који се прави од белога лука и комовице добар за смиривање антитела. Имаш га баш под Имунитет у здравственимн саветима. Нажалост нисам сигуран у то дејство.
Odgovori