Posle prve trudnoce imala sam problem sa zujanjem u usima pa mi je postavljena dijagnoza tinitis kao i osetljivost na odredjene tonove kao npr sustanje lisca, avion... Tada sam pila pronizon i antibiotik ako se dobro secam ciprocinal. Sada posle trece trudnoce imam ponovo problem. Vec 2 dana imam pritisak u usima kao na vecim nadmorskim visinama. Cujem ok, ali kao da odzvanja. Merila sam pritisak i kao inace je oko 118 sa 75. Molim vas za savet.
Unapred zahvalna,
Aleksandra
pritisak u usima
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: pritisak u usima
Пронизон, што су паметни. Не боли по туђим леђима. Јеси ли прочитала шта је то?
Мени одавно пишти у ушима и осетљиве су на све врсте буке. Није ми помогао ни комплекс витамина Б, гинко... Препоручивали су ми неку хемију. Нисам луд па да упропастим јетру и ко зна шта још. Много волим те вештачке универзалне лекове којима се лечи све - од зујања у ушима до лупуса. Болиди!
Притисак у ушима, а и штошта друго, може да буде од синуса или средњег увета, на пример. Погледај домаће лекове које сам описао на мом сајту и које можеш слободно да примениш без бојазни од последица.
Мени одавно пишти у ушима и осетљиве су на све врсте буке. Није ми помогао ни комплекс витамина Б, гинко... Препоручивали су ми неку хемију. Нисам луд па да упропастим јетру и ко зна шта још. Много волим те вештачке универзалне лекове којима се лечи све - од зујања у ушима до лупуса. Болиди!
Притисак у ушима, а и штошта друго, може да буде од синуса или средњег увета, на пример. Погледај домаће лекове које сам описао на мом сајту и које можеш слободно да примениш без бојазни од последица.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 11:01 am
Hvala na pomoci! Da da znam za pronizon. U drugoj trudnoci su mi nasli autoimuna antitela, pisala sam u jednom postu o tome, pitali me za lekove i rekli da nije od njega. U trecoj nisam imala antitela, inace sam rh-. I dan danas ne znam od cega i zbog cega su se tada pojavila. Radila sam i analize u kcs i nista od autoimunih bolesti mi nisu nasli.
Svasta imate poucno na sajtu, naci cu vremena da procitam sve sto me interesuje.
Svasta imate poucno na sajtu, naci cu vremena da procitam sve sto me interesuje.
Ма не стижем ни да ставим све. Најгоре ми је када се нечега сетим да треба да ставим на сајт, а онда због других послова заборавим. 

Ех, заборавих да ти напишем за антитела. Имам информација да је препарат за имунитет који се прави од белога лука и комовице добар за смиривање антитела. Имаш га баш под Имунитет у здравственимн саветима. Нажалост нисам сигуран у то дејство.