Pritisak
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pritisak
E ljudi ovako....imam 17 god....4 god trenirao karate 7 god. basket....batalio pre 1.5 godinu basket....i malo vishe sam krenuo da se gojim mada opet sam mrsav a i vise sedim za kompom....i pre par meseci malo mi je posla krv na nos i sve vise i ucestalije....nisam shvatio ozb. jednom u 2 dana krene i zaustavim je i tako...posle 1 mesec odem na analize i to....odlicni svi rezultati ,secer, ekg , sve super hvala bogu...i sad od cega je to....slucajno jedno vece dodjem kuci spolja i bzv keva merila pritisak i ja izmerim kad ono 155 sa 88 i puls shto je najvaznije ubrzan oko 98....To je bilo katastrofa....i krenuo sam zdravije da se hranim i da unosim C vitamin...od tad proslo je 5 meseci ni jednom mi nije krenula krv na nos...niti bilo shta ...a pritisak se stabilizovao kolko tolko....sad je 130 do 140 kad se umorim ne prelazi preko nikako sa 80 ne prelazi...to je ok...al puls mi i dalje oko 90 i on se smanjio mada kad mirujem ume i da padne na 80 ...nocu nemam ni pritisak ni puls povisen....e pitam se posto sam sve analize uradio sem ocnog pritiska da li mozhe on biti u pitanju i kako se leci....nadam se da vas nisam smorio sa ovolikim esejom
...hteo sam samo da vas uvedem u pricu totalno... fala unapred...

A da ....najbitnija stvar shto ne osecam ama bash nikakve bolove....super se osecam oduvekk
....nego brzo mi skache puls cim krenem da trcim ili neshto da igram....mada msm da je to normalno...ali cim se zamorim stavim ruku na srce oce da iskoci
msm da je to norm...al da cujem vase savete...fala unapred josh ejdnom

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Endokrinolog
Javi se endokrinologu da bi proverio kateholamine i iskljucio bolest nadbubreznih zlezda i simpatickih ganglija.
Ispitivanje traje kratko.Nadam se da si proverio bubrege.
Ako koristis neke supstance,to moze biti zbog koriscenja istih.
pozdrav!
Ispitivanje traje kratko.Nadam se da si proverio bubrege.
Ako koristis neke supstance,to moze biti zbog koriscenja istih.
pozdrav!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!