Imam 29 godina, bio sam pusac nekih 8 godina, skoro da sam uspeo da ostavim cigarete (sveo sam ih na dnevnu dozu od 2 do 7 komada), retko kad pijem alkohol i ako popijem to je jedno ili dva piva, prestao sam da pijem kafu ima nekih godinu i vise dana. Dakle, sve je ok, a ja pored svega toga imama problema sa niskim pritiskom. Vrednosti pritiska mi silaze na 90/50, narocito mi smeta toplo i suncano vreme, i obicno sve tegobe koje imam (vrtoglavica, imam osecaj da cu pasti) se javljaju u prepodnevnim casovima - ne secam se da sam nekad imao problema u popodnevnim casovima. Imam privatnu firmu koja dosta lepo funkcionise, mada i pored toga postoji doza nerviranja. Bio sam do lekara, nalazi su ok, on kaze da je to relativno normalna pojava i da se ne leci. Do pre godinu i po dana nisam imao nikakvih problema, pritisak je bio 120/80, sve se desilo najedanput, ni posle necega, ni zbog necega. Mogu li da cujem jos necije misljenje. Nista nije u pitanju sem toga sto ne mogu da funkcionisem ( citaj radim) dok se sve ne stabilizuje. Inace bavim se racunarima i dosta vremena ( bar oko 10 sati) provodim pred monitorom.
Hvala unapred !!!
Pritisak !
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin