Pola 3 je ujutru, probudila me vrtoglavica i nestabilnost, ne mogu da ležim više, imam osećaj da tonem u krevet, lakše mi je kad sam uzdignut.
Ta vrtoglavica se najviše javlja u večernjim satima, uglavnom na poslu (radim u jednom baru), i predveče počinje da me zanosi i da imam osećaj da ću da se onesvestim, osetim i blag pritisak u grudima, ali taj osećaj prestane posle par momenata. I tako "preživljavam" iz dana u dan, ali ovo sad je dosta jače.
Pre nekih mesec dana probudilo me ovo pištanje u ušima koje nije prestalo više, tokom dana ga ne čujem, smim tim mi ne smeta, ali uveče ume da stvara i buku i nervozu.
Osećam i neku napetost u vratu, stvarno ne znam šta sve osećam, ponekad me steže u grudima, a to sam primetio da se dešava kad se sprema neka velika promena vremena ili kad preteram sa sekiracijom ili nervozom. Ne znam šta da radim, iskreno.
Mislim da ću se javiti nekom od boljih lekara na VMA, zakazaću pregled, pa sam ujedno hteo da pitam koji sektor, tj. koju granu medicine da zovem za zakazivanje?
I naravno, vaše mišljenje kome se treba obratiti, i šta ovo može biti?
P.S. Da dodam, imam 21 godinu, trenirao sam do skoro sad pravim malo pauzu zbog vrućina, nisam nikada u životu bio podložan bolestima, čak sam se retko prehlađivao i kao mali, sve ovo je krenulo kao da je neko upalio prekidač.
Pritisak u glavi, vrtoglavica, pištanje u ušima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pritisak u glavi, vrtoglavica, pištanje u ušima
Све то је од кичме и раменог појаса. Погледај вежбе и текстове које сам написао на мом сајту http://* у Савети, Здравље а под Врат, Рамена-рачунари, Леђа, Кичма... Редовно ради вежбе, истежи се и ослобађај евентуална укљештења ребара и кичме па нећеш имати проблема.