imam 18 godina , ja i devojka smo 8 meseci zajedno pre mesec dana smo prvi put pokusali da vodimo ljubav , ljubili smo se i sve je islo lepo , penis je bio dignut sve dok nismo krenuli da se skidamo , onda je pao , trebalo mi je dosta vremena da ga podignem , onda sam stavio kondom i poksao da ga ubacim , i odmah sam svrsio . tako smo pokusavali 5 puta i svaki put je isto , pao sam u depresiju i ne znam sta da radim ,sada me je strah da probam sledeci put .pomozite mi molim vas?
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z2muF8Dmwi
prevremeno svrsavanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: prevremeno svrsavanje
To je cesta pojava kod jako mladih ljudi, odredjen dio mozga jednostavno bude previse stimulisan. Pokusaj da ne razbijas glavu s time.
Pokusaj da malo smirenije delujes, probaj malo predigre, pokusaj malo vise razgovora s devojkom.
U najgorem slucaju postoji daxopetine koji je dobar za preranu ejakulaciju.
Pokusaj da malo smirenije delujes, probaj malo predigre, pokusaj malo vise razgovora s devojkom.
U najgorem slucaju postoji daxopetine koji je dobar za preranu ejakulaciju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 13, 2013 7:00 pm
Re: prevremeno svrsavanje
Pokušaj da ne razmišljaš o tome.Svako razmišljanje ti stvara paniku.To što si postao depresivan,dovoljno govori.Probaj da se opustiš,i razmišljaš o tome kako će da vam bude lepo,a ne o tome kako će ti se i ovaj put desiti isto.Znam da nije lako,ali pokušaj.Ostavi pesimizam malo po strani,budi optimista.