Previse mrsav
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 30, 2016 11:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Previse mrsav
Pozdrav, imam 18 godina, visok sam oko 185 cm i imam nesto manje od 60 kg(58-9)
.Zanima me da li postoji odredjena hrana koja ima puno kalorija sa kojom bi mogao da nabacim koju kilu. Jedem 3 puta dnevno, a mlijeko nikad u zivotu nisam volio niti pio, takodje i povrce mnogo malo uzimam.Da li postoje kakve tablete za jacanje imuniteta ili sta, i cuo sam da su jaja od prepelice dobra za sve, da li da njih pocnem uzimati?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 30, 2016 9:37 am
Re: Previse mrsav
Za pocetak moras imati 6 manjih obroka.
Ako vec hoces da nabacis lepe mase,savetujem ti da krenes u teretanu,tamo ces dobiti plan ishrane i vezbe za masu.Tako sam i ja bio mrsav imao sam 55kg,a sada 75kg. Planiram jos kila da nabacim.
Slobodno kreni u teretanu,nema veze sto si mrsav. Pozdrav
Ako vec hoces da nabacis lepe mase,savetujem ti da krenes u teretanu,tamo ces dobiti plan ishrane i vezbe za masu.Tako sam i ja bio mrsav imao sam 55kg,a sada 75kg. Planiram jos kila da nabacim.
Slobodno kreni u teretanu,nema veze sto si mrsav. Pozdrav
-
- Novi član
A koliko si visok, u mene drug ima oko 55 ali fino izgleda jer je mnogo nizi, a ja 1,85 kp grana
kaze tip..
- Ako vec hoces da nabacis lepe mase,savetujem ti da krenes u teretanu,tamo ces dobiti plan ishrane i vezbe za masu
Hahaha aha dobice , da ti ne kazem sta... to sto si napisao takav paket moze da dobije samo kada bi uzeo svog personalnog trenera a to je preskupo
- Ako vec hoces da nabacis lepe mase,savetujem ti da krenes u teretanu,tamo ces dobiti plan ishrane i vezbe za masu
Hahaha aha dobice , da ti ne kazem sta... to sto si napisao takav paket moze da dobije samo kada bi uzeo svog personalnog trenera a to je preskupo
-
- Novi član
Visok sam 180cm.Gareth Bale napisao:A koliko si visok, u mene drug ima oko 55 ali fino izgleda jer je mnogo nizi, a ja 1,85 kp grana
Nije istina bas sto ovaj pise da treba da imas per trenera.
Imas na internetu dosta saveta kako da nabacis masu,tako sam i ja trazio.
Takodje se upoznaj i sa vezbama.Ma imas sve na internetu.Pozdrav
-
- Novi član
I razmisljam da pocnem u teretanu, iako ne znam kakva ce promjena biti, a nadam se da ce je biti, ali nemam bas neko samopouzdanje da udjem u teretanu punu bildera, a mrsav ko grana
Imam druga koji ide, pa mozda sa njim i pocnem 

eee --ne bi bilo lose da krenes u teretanu ali i malo da vise jedes i biras hranu, ali veruj mi da to nije nista lose-zalices uskoro sto imas viska kg.
bavi se ti barem trcanjem ako ne drugo i bices fit a ok
bavi se ti barem trcanjem ako ne drugo i bices fit a ok
-
- Novi član
Ma mogu ja sa trcim ko konj, a imam snage ko i ostali vrsnjaci, samo hocu da nabacim kila jer ovako mnogo ruzno izgleda, pa ako su tegovi jedno od rjesnja zasto ne bi pokusao, barem 10-ak kila, jer nepunih 60kg na 1,85m izgleda uzasno
10 kila ciste misicne mase? je si ti relan... 10 kg ciste misicne mase da nabacis u teretani realno ti treba jedno godinu ipo. moras da imas dobru ishranu, unos proteina unis kalorija unos ugljenih hidrata , unos vitamine minarale, itd... moras minimum imati dnevno 5/6 obroka.. pa sta si ti mislio, odem ja u teretanu i sada cu da dizem tegove i da dobijem na masi.... aha hoces kad na kuurcu nikne nokatGareth Bale napisao:Ma mogu ja sa trcim ko konj, a imam snage ko i ostali vrsnjaci, samo hocu da nabacim kila jer ovako mnogo ruzno izgleda, pa ako su tegovi jedno od rjesnja zasto ne bi pokusao, barem 10-ak kila, jer nepunih 60kg na 1,85m izgleda uzasno
-
- Novi član
Idi u teretanu,ne osvrci se na komentare.To sto si mrsav nema veze. Svi ti bilderi bili su mrsavi.Ako vec imas druga koji ide u teretanu,idi sa njim.Gareth Bale napisao:I razmisljam da pocnem u teretanu, iako ne znam kakva ce promjena biti, a nadam se da ce je biti, ali nemam bas neko samopouzdanje da udjem u teretanu punu bildera, a mrsav ko granaImam druga koji ide, pa mozda sa njim i pocnem
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
У теретани треба да се вежба у тренерци са дугим рукавима и ногавицама и због тога се не види ако је неко мршав.