Ruke (ne samo ruke vec i drugi delovi tela) su mi tanki ko stapovi (ne bas ko stapovi

Kad sam bio beba, i nisam puno jeo ali nisam bio mrsav. Kako sam stario, valjda, sve sam mrsaviji bio. Ali i kosti su mi, nekako tanke. Mislim da imam veoma brz metabolizam, ne znam u cemu je problem jer ja uopste ne jedem toliko malo da ovako izgledam!
I pre nekih 8-9 meseci poceo ja nenormalno da jedem, a od svoje 10 godine svake subote mi otac pravi palacinke i pojedem minimalno 4-5 a maksimalno 6 a u nekim slucajevima 7

Poceo sam da jedem ko lud, da bih se popravio, poceo malo i sklekove da radim da bih se razvio ali to je bilo kratko i prestao sam da radim. I ja i dalje mrsav kao tad.
Da li ima spasa - da sto vise jedem i da vise radim sklekove i takve stvari (ako treba, kazite mi koje vezbe da radim da bih se malo razvio), ili mi je jednostavno takav metabolizam ili mi je takva gradja da nema spasa?
Napominjem - uopste ne jedem malo, uvek jedem MASNO, znaci jedem stalno virsle, slanine, pa cak i KOZU od ribe... I nije da jedem vise nego sto mogu nego jer mi se jede. Sta biste mi vi predlozili?