Preterana mrsavost.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Preterana mrsavost.
Zdravo svima koji pogledaju ovaj post i onima koji odgovore na njega.Pre svega da se predstavim.Imam 18 godina i visok sam 175 cm.Previse sam mrsav,te stiga moja kilaza iznosi 48 kilograma.Sve sam pokusao.Prejedao sam se,medjutim uvideo sam do to nije dobro jer mi je bilo izuzetno tesko da se oporavim.Trenutno sam bolestan,pa nemam apetit.Ali kada sam zdrav,moj apetit je zadovoljavajuci.Doktor mi je rekao da sam takav i da se tu nista ne moze uraditi.Imam utisak da mi se stomak ponekad zaobli,ali vec sledeceg jutra se sve to izgubi,a moja rebra mogu da se prebroje.E sad,moram da napomenem da me uzasno nerviraju price dokonih ljudi koje kazu:Vidi kako si mrsav,polomices se!Vidi na sta licis!Zanima me da li bilo ko od vas ima slican problem,posavetujte me.Hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Preterana mrsavost.
Нема ту много филозофије. Не једеш довољно, стално си под стресом пун адреналина или имаш паразите.
1.Kako da jedem vise,tj.kako da pospesim svoj apetit? 2.U slucaju da imam te parazite,kako da se ocistim od njih?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Напиши како се сада храниш, шта једеш, када и колико?
Већина паразита се ефикасно чисти уз помоћ лука, али можда би за почетак могао да провериш крв и тражиш да ти ураде одговарајуће тестове. Из леукоцитне формуле се мање-више прецизно може закључити да ли има паразита, али не може врста. Ту долази у обзир и анализа столице.
Већина паразита се ефикасно чисти уз помоћ лука, али можда би за почетак могао да провериш крв и тражиш да ти ураде одговарајуће тестове. Из леукоцитне формуле се мање-више прецизно може закључити да ли има паразита, али не може врста. Ту долази у обзир и анализа столице.
Dorucak:Dva jaja + kriska hleba ili sendvic sa pljeskavicom Rucak:Testenina(spagete sa kecapom) ili supa + kriska hleba Uzina:Kriska hleba namazana dzemom Vecera:Meso je u pitanju uz dodatak hleba. Ovo je moj jelovnik.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Уф, надам се да се нећеш увредити али ти баш слабо једеш. Мислим да је и количински мало али и врста намирница је веома ограничена. Надам се да ће се још неко укључити са предлозима.
За ручак тестенина или супа са кришком хлеба. И затвореници се боље хране, да извинеш. Стварно не желим да те увредим али ти скоро као да си у логору.
Мораш да убациш млечне производе и воће и поврће и мед.
Да ли се тако храниш због финансијских разлога или је нешто друго у питању?
За ручак тестенина или супа са кришком хлеба. И затвореници се боље хране, да извинеш. Стварно не желим да те увредим али ти скоро као да си у логору.
Мораш да убациш млечне производе и воће и поврће и мед.
Да ли се тако храниш због финансијских разлога или је нешто друго у питању?
Ne,finansijski problem nije u pitanju,vec ne mogu da pojedem kolicinski vecu hranu.Ne jedem ovo svaki dan,jelovnik sam pisao onako nasumicno,naveo sam primer.Rekoh,sve vise od toga za mene je prejedanje.Izgleda da je moj zeludac isuvise mali te stoga ne prima vece kolicine hrane.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда си по природи нервозан па због тога не можеш да једеш.
Свакако промени исхрану и једи чешће.
Свакако промени исхрану и једи чешће.
Sta bi to trebalo da jedem?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Написао сам ти горе: млечне производе, воће, поврће, мед.
Набави књигу Теодора Бародија "Алкализуј се или умри" па је проучи.
Набави књигу Теодора Бародија "Алкализуј се или умри" па је проучи.
Zahvaljujem se na svim savetima.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Само вози и не заборави да више не можеш да се ослониш на то да ћеш једноставно доћи до истинитих информација или да ће ти лекари помоћи. Мораш да се трудиш, учиш и уздаш у своје снаге. Сви лажу, не заборави.