nadam se da si preziveo zubara,
a sad glavu gore,,,samo se naoruzaj strpljenjem i pokusavaj da nadjes neki cilj, obavezu u zivotu i znaj da ce te to izvuci iz krize,malo duze traje al tako je,,i uz lekove naravno--samo ces jednom osetiti da si jaci od problema i da ti vise ne trebaju, budi siguran
"preskakanje" srca?!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: "preskakanje" srca?!
@hypohondarn Zola29 ti je odlicno objasnio/la u svom postu, procitaj jos jednom. Ono sto ti ja mogu reci je, da sam prosao kroz skoro istu situaciju, posle oceve smrti u svojoj 25god i da nije malo trajalo. Sve sto si naveo, da ne ponavljam.
Logicno, posle svih tih napada i poseta hitnoj gde ne nisam mogao da disem i pekao me je zeludac, puls odlazio u bestraga, naravno, posetio sam kardiologa. Posle pregleda, receno mi je, bas kao i tebi, da je sve u redu. Pio sam bromazepame po potrebi, dok nisam dosao u situaciju da ne mogu da izadjem iz kuce jer me je hvatala neka panika, napadi neki, gluposti svakakve.
Onda sam posetio homeopatu. 6 meseci kasnije, ja sam drugi covek. Prva 3 meseca sam i dalje koristio bromazepam po potrebi. Situacije koje sam prozivljavao su bile strasne. Sada se osecam mnogo bolje, ima mesta za jos bolje, jer lose reagujem u stresnim situacijama, ostalo sve k'o puska. Preskakanje srca imam skoro svakodnevno, jako, jako neprijatna situacija, ali i to prodje.
Posle svega sto sam prosao, hocu da ti kazem da moras da shvatis da sve polazi iz glave. Kreni da citas knjige o pozitivnim mislima, mocima podsvesti, samopouzdanju, odlicne su i pomazu puno. Nastavi da ides kod psihoterapeuta. Moja ti je iskrena preporuka da odes kod homeopate, njihovi lekovi su totalno prirodni i homeopatski nacin lecenja je potpuno bezbedan, bazira se na popravljanje energije u coveku. Pre nego sto neko lupi da je ovo glupost, zamolio bih ga da procita nesto o principu homeopatije.
Dakle, knjige, filmovi o pozitivnim mislima, podsvesti i sl, psihoterapeut, homeopata, malo fizicke ktivnosti i hobi neki su dobitna kombinacija. Moras svemu da das malo vremena, nista se ne desava preko noci. Samo, zapamti, TI TO MOZES DA PREBRODIS, JACI SI OD TOGA! Svako od nas jeste, samo mu treba mala pomoc. Sve krece iz glave, odatle kreni da popravljas. Srecno, verujem da ces da se potpuno oporavis. Samo budi uporan.
Logicno, posle svih tih napada i poseta hitnoj gde ne nisam mogao da disem i pekao me je zeludac, puls odlazio u bestraga, naravno, posetio sam kardiologa. Posle pregleda, receno mi je, bas kao i tebi, da je sve u redu. Pio sam bromazepame po potrebi, dok nisam dosao u situaciju da ne mogu da izadjem iz kuce jer me je hvatala neka panika, napadi neki, gluposti svakakve.
Onda sam posetio homeopatu. 6 meseci kasnije, ja sam drugi covek. Prva 3 meseca sam i dalje koristio bromazepam po potrebi. Situacije koje sam prozivljavao su bile strasne. Sada se osecam mnogo bolje, ima mesta za jos bolje, jer lose reagujem u stresnim situacijama, ostalo sve k'o puska. Preskakanje srca imam skoro svakodnevno, jako, jako neprijatna situacija, ali i to prodje.
Posle svega sto sam prosao, hocu da ti kazem da moras da shvatis da sve polazi iz glave. Kreni da citas knjige o pozitivnim mislima, mocima podsvesti, samopouzdanju, odlicne su i pomazu puno. Nastavi da ides kod psihoterapeuta. Moja ti je iskrena preporuka da odes kod homeopate, njihovi lekovi su totalno prirodni i homeopatski nacin lecenja je potpuno bezbedan, bazira se na popravljanje energije u coveku. Pre nego sto neko lupi da je ovo glupost, zamolio bih ga da procita nesto o principu homeopatije.
Dakle, knjige, filmovi o pozitivnim mislima, podsvesti i sl, psihoterapeut, homeopata, malo fizicke ktivnosti i hobi neki su dobitna kombinacija. Moras svemu da das malo vremena, nista se ne desava preko noci. Samo, zapamti, TI TO MOZES DA PREBRODIS, JACI SI OD TOGA! Svako od nas jeste, samo mu treba mala pomoc. Sve krece iz glave, odatle kreni da popravljas. Srecno, verujem da ces da se potpuno oporavis. Samo budi uporan.
Re: "preskakanje" srca?!
..razmisljam kako da opisem moje simptome i nadam se da cu uspeti pa ako moze neko da podeli neko iskustvo,savet...bilo sta jer polako pocinjem da ludim..od leta prosle godine pocinje da mi preskace srce.ali....sad mi je ovo malo teze objasniti...recimo da je srce podeljeno u dva dela,dok ovaj jedan deo radi normalno ovaj drugi deo preskace...rekli su mi da mi sinusni ritam nije ravnomeran i da je to cesta pojava,dobila sam propranolol od 40mg da pijem po pola ali i pored tog leka meni srce i dalje radi nepravilno.uradila sam par ekg-a i sve je ok ali sve je ok u tom momentu,ni jednom nisam radila ekg dok sam imala te nepravilnosti.sve to prate povremene vrtoglavice,nemoc i neki cudan osecaj u grudima kao da me neko udari u grudi kad mi preskoci srce.povezivala sam to sa stresom,anksiznoscu..glavnim dijagnozama danasnjice ali se ne pronalazim u tome jer vodim sasvim normalan,miran zivot.ne znam odakle bih krenula sa pretragama jer ocigledno cu morati insistirati na dodatnim pregledima jer kad odem kod dr-a skoro da mi prepise caj od kamilice za smirenje?!