Preseceni nervi!?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Preseceni nervi!?
Operisao sam grlo, tacnoje laringokelu pre 3 nedelje. Stanje mi se poboljsava malo po malo svakim danom ali jedna stvar nikako da se popravi! Iznad reza, citav jedan deo a to je tacno ispod brade ne osecam nista! Utrnutost je kao kada primite anesteziju kod zubara. Jesu li mi preseceni neki nervi i da li ce ovo nestati vremenom ili ce ostati tako celog zivota? Moze li se vratiti na staro? Osecaj je odvratan kad se bijem, kao da ne diram sebe. Molim vas ako neko moze da mi odgovori na ovo pitanje. Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: Preseceni nervi!?
Povratak osecaja zavisi od toga da li su nervi potpuno preseceni ili samo privremeno nagnjeceni i osteceni. B-komplex vitamina u velikim kolicinama i strpljenje.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Postoji li neka odredjena vremenska granica do kada bi trebao osecaj da se vrati uz konzumiranje koplexa vitamina B (sto sam poceo i da uzimam odma posle operacije svakodnevno po jednu tabletu)? Naravno ako nisu skroz preseceni. Hvala
-
- Stalni član
- Kontakt:
Par meseci. Uzgred, kad kazem "u velikim kolicinama", zaista mislim na VELIKE KOLICINE, 3x2 tablete!
Sve najbolje!

Sve najbolje!
Ja se stvarno izvinjavam ako sam dosadan, ali da li postoji opasnost od tolike kolicine B vitamina da dodje do hipervitaminoze posto u uputstvu za lek pise da jedna tableta zadovoljava dnevne potrebe za svim vitaminima B kategorije. 

ja zaista ne znam postoje li nezeljeni efekti samo cu Vam reci da sam ja popila 3 kutije kompleksa vitamina B i to sam pila svakog dana 3x1....moram vam naglasiti da imam 17 godina i da nisam imala nikakav nezeljeni efekat....
pozdrav
pozdrav
To je opet 3x1 tableta a ne 2x3 sto je duplo vise. Zato moram da pitam i ipak cu sacekati odgovor doktora Ivice. PS. i ne moras da mi persiras jer ja imam 19 godina. 

-
- Stalni član
- Kontakt:
Nece doci do hipervitaminoze, slobodno uzimajte lek u dozi koju sam predlozio.
Sve najbolje!
Sve najbolje!