presadjivanje mozdanih celija..molim pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
presadjivanje mozdanih celija..molim pomoc
Pitanje je komplikovano.Rodjaci koji zive u boru imaju bolesno dete od 5 god .Upitanju je mozdano oboljenje celija.Preporucena je intervencija u Rusiji presadjivanje mozdanih celija.Zvali su me da pitaju gde mogu da kupe celije.Kome da se obrate za odlazak u Rusiju,a dok se nesnadju za odlazak treba im lek.Roditelji su nepismeni to je sve sto su uspeli da mi kazu lek se zove fantogram,sol.mooklerin ili zamena sol.eltar.Neznam dali su dobro i procitali lek.Treba mi savet kako da im pomgnem od koga da krenem .Kome da se obratim.Zvala bih lekara koji leci dete nemaju broj.Uzas.Sta raditi.Zelela bi pomoci zao mi je deteta.Imaju i starijeg sina koji je potpuno zdravo dete,ako iko zna ista sto bi moglo da mi pomogne neka mi javi.Bilo koji broj tel ili bilo sta, ja prosto neznam odakle da krenem.Hvala Vam
Re: presadjivanje mozdanih celija..molim pomoc
Ja vas nista nisam razumela a u toku sam trenutno sa slicnim stvarima,jer trazim neurohirurga izvan Srbije jer mi dete mora na operaciju a ovde nisu sigurni mogu li uraditi nesto...Koja je dijagnoza i koji lek,to mora oisati negde,a kako mogu izgubiti broj.Raspitajte se malo bolje,ovako niko ne moze da vam pomogne...A za presadjivanje mozdanih celija ja ne znam da li ste dobro razumeli.....