Pozdrav,
novi sam član ovog foruma, pa mi oprostite ako ponovo otvaram istu temu. Potreban mi je savjet u vezi sa simptomima koje primjećujem posljednih 15-tak dana. Naime, nisam prehlađena i nemam temperaturu, a iz nosa sa vremena na vreme curi čista voda, ili bistra tečnost. Dešava se da bez ikakve najave krene voda na nos i to u nekoliko kapljica. Naročito ako se savijem pa ustanem. Pretpostavljam da to ima neke veze sa sinusima, ali bih malo istražila prije nego odem kod doktora, jer mi je već počelo smetati i brinuti. Nikakve druge simptome ne primjećujem, osim što danas imam blagi osjećaj napetosti u predjelu korena nosa.
Unaprijed hvala na odgovoru.
prepoznavanje simptoma
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: prepoznavanje simptoma
Ako je samo curenje i nema zutog ili zelenog sekreta iz nosa onda je verovatno u pitanju samo alergijski rinitis, neshto ste verovatno promenili poslednjih 20tak dana u zivotu...sam se setite sta! Hrana, parfemi, dezodoransi, prashak za pranje, omeksivac, prashina, materijal odece...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.