Preporuka u vezi leka za spavanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
vince55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 4:28 pm

Preporuka u vezi leka za spavanje

Post od vince55 »

Molio bih da mi neko preporuči neki lek za spavanje, po mogućstvu bez recepta. Idem na lasersku korekciju vida, i dva dana će mi biti paklena, boleće me i glava i oči, i kako su mi tamo rekli, najbolje je prespavati što više možeš. Obzirom da san i ja nismo baš najbolji drugari, molio bi preporuku za neki dobar, efikasan i bezbedan lek za spavanje koji bi koristio ta dva dana. Iskren da budem, želim što je kraće moguće da budem budan u toku ta dva dana. Molim vas za odgovore što pre, u četvrtak sam već zakazan za laser. Hvala :wink:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

persen
vince55
Novi član
Novi član

Post od vince55 »

Hvala, znam šta je Persen, konzumirao sam ga u nekoliko navrata... Ali ja sam mislio baš na neku "ozbiljnu hemiju" 8) , da se tako izrazim, nešto što će me oboriti "na keca", od čega ću spavati kao u komi. Ako postoji išta slično. Mislim, vidim ljudi se gađaju po internetu nazivima raznih medikamenata, ali ja bi radije čuo preporuku stručnjaka ili nekog ko je imao iskustva s tim, nego uzimao na svoju ruku... Pa sam zato ovde.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Flormidal ili sanval, ali to su lekovi koji idu na recept, jedino da probas u nekoj apoteci koja ih daje bez recepta.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

persen je sve sto ima smisla ovde preporuciti!
za ostalo se obratite dr
vince55
Novi član
Novi član

Post od vince55 »

Marijaft napisao:Flormidal ili sanval, ali to su lekovi koji idu na recept, jedino da probas u nekoj apoteci koja ih daje bez recepta.
Čuo sam za ta dva... Može da mi ih prepiše bilo koji doktor, jel? Tetka na primer? :D
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

ako je neuropsihijatar, da.
Odgovori