Nedavno sam se preselila. Poznanice nisu od neke koristi jer idu kod drzavnog a ja nemam zdravstveno osiguranje.
Hvala unapred
preporucite mi privatnog ginekologa u Novom Sadu?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Svi su oni i dobro i losi --- zavisi od problema...Cat napisao:sonja napisao:Uzmi telefonoteku. Tamo ih ima milion!
Samo zavisi koliko hoces/mozes da platis.
Dubok dzep ti svakako treba
Da platim moram, a zato trazim preporuku da imam bar neko usmerenje.
Hvala na predlozima.
Veruj mi, vec dugo imam problema i promenila sam bar 10 ginekologa -- sto drzavnih sto privatnih. Neko je dobar za neki problem , neko za neki drugi.....ali nijednog ne bih mogla da ti preporucim kao da je suuuupeeeeeeer.
Napominjem da sam isla kod njih iskljucivo po preporuci

Pozdrav!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mene je isfrustrirala cinjenica da u drzavnu ustanovu moram da dolazim sedam puta zbog obicne gljivicne infekcije (uput, pa bris, pa cekaj rezultate, pa cekaj kad tvoj lekar radi, pa pregled, pa kontrola, pa opet terapija i tako, kako to obicno ide). Opet, kod privatnika je brze ali ne nuzno bolje i naravno skupo kao...Trenutno sam manje u dilemi jer svakako moram negde da idem dok ne regulisem osiguranje. Pa kako mi bude. Imam ranicu na grlicu koju je odavno trebalo da saniram...
a kako mi je letos uspelo da imam nezasticen odnos
otisla bih na pregled sto pre...

Pa koliko ja znam, u drzavnoj zdravstvenoj ustanovi u Novom Sadu koja se nalazi na Bulevaru Mihajla Pupina ne treba uput. Cak ni ne mora knjizica da ti bude overena, ali onda placas pregled (mislim da je oko 100 din.). Ali mislim da to nije mnogo , posto je kod privatnika pregled obicno oko 1000 din.
Sto se tice pripadnosti -- u ovu ambulantu mogu da idu zene sa podrucja celog Novog Sada....
Jedino ne znam kakva im je politika ako imas neoverenu knjizicu koja nije sa podrucja Novog Sada....
Evo ti broj tel. pa se raspitaj: 021/457-303
Srecno!
Sto se tice pripadnosti -- u ovu ambulantu mogu da idu zene sa podrucja celog Novog Sada....
Jedino ne znam kakva im je politika ako imas neoverenu knjizicu koja nije sa podrucja Novog Sada....
Evo ti broj tel. pa se raspitaj: 021/457-303
Srecno!
-
- Aktivan član
Knjizica mi jeste overenasonja napisao: Jedino ne znam kakva im je politika ako imas neoverenu knjizicu koja nije sa podrucja Novog Sada....

Neko mi je vec preporucio doktora pa cu da odem danas...za dalje cemo videti.
-
- Aktivan član
Inace za uput nisam mislila na klasican uput vec na to da moram da upadnem kod ginekologa u ordinacija da trazim uput za bris...onda mi urade bris tog jutra ali na rezultate cekam do popodne pa onda opet cekam do sledeceg dana da mogu da idem kod svog lekara na 'analizu' rezultata...
pod uslovom da uopste radi tog dana...