Molim sto je moguce iscrpniju informaciju u vezi ishrane kod hepatitisa C.
Cigarete?
preporucena ishrana za bolesnike od HCV
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pogledajte sledecu adresu, dato vam je detaljno upustvo za akutne i hronicne forme hepatita:
http://* REKLAMA */dijete/dijeta ... reasa.html
http://* REKLAMA */dijete/dijeta ... reasa.html
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Da Maja ne shvati pogresno, sve je lepo napisala, samo sam dodao adresu sa detaljnim i opsirnim podacima i primerima jelovnika a na nasem je jeziku pa nece predstavljati pacijentu problem da ga detaljno prouci.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
evo i mene, iz iskustva............nista masno ni przeno.......meso samo teletina,piletina,curetina na teflonu, mleko,mlecni proizvodi neobrano,tj.sa najmanjim postotkom masti, isto vazi i za masnoce biljnog porekla.Naravno,sto vise pre svega povrca,voca,vitamina,nista gazirano,nista alkohol. Ja sam pusac i da budem iskrena pusila sam i tad i sad..... jos toga ne mogu da se odreknem.Sad na prolece sto vise svezeg zelenisa prociscava jetru, jedi na silu.Sve vrste ribe. Pomazu cajevi od zalfije i majcine dusice. Kao i cuveni liv 52.Sve vrste pecuraka su odlicne za jetru.Tunjevina ili sardina ok. Nadam se da sam se svega setila.SRECNO!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne shvatam pogrešno, daleko bilodraganvma napisao:Da Maja ne shvati pogresno, sve je lepo napisala, samo sam dodao adresu sa detaljnim i opsirnim podacima i primerima jelovnika a na nasem je jeziku pa nece predstavljati pacijentu problem da ga detaljno prouci.

Pozz, majja

Nijan
Zahvaljujem svima na poseti i savetima. Mislim da bi nutricionista najpre trebalo da preporuci ishranu, ali mom gradu trenutno nema nutricioniste u bolnici. Mali grad ,150.000 stanovnika! Salu na stranu ovakve razmene iskustava su odlicne.