Molim vas da mi preporucite dobrog privatnog psihologa ili psihijatra za gradove Nis ili Leskovac!
Hvala!
Prepoorucite mi dobrog psihologa/psihijatra
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Prepoorucite mi dobrog psihologa/psihijatra
kazi sa cim se suocavas..depresija ili?dok_cekam napisao:Molim vas da mi preporucite dobrog privatnog psihologa ili psihijatra za gradove Nis ili Leskovac!
Hvala!
Sa socijalnom fobijom se borim/zlopatim vec duze, a sad mislim da ima i depresija, jer nekako ne vidim izlaz iz svega ovoga.
dok_cekam napisao:Sa socijalnom fobijom se borim/zlopatim vec duze, a sad mislim da ima i depresija, jer nekako ne vidim izlaz iz svega ovoga.
napisi detaljnije koliko imas godina..cime se bavis..zbog cega se suocavas sa fobijom..psihijatru idi..a lekove ne uzimaj bez njegovog znanja..
Mislim da takve detalje ne treba iznositi na forumu - trebalo bi da pokusas da dobijes uput od lekara opste prakse za psihijatra i da pocnes tako. Takodje bi bilo dobro probati sa psihoterapijom. Mislim da je bilo preporuka na ovom forumu kako da se dobije uput i ostalo, ali svakako detalje ostavi za taj pregled.
@Majmunche, hvala na savetu, ali zaista ne planiram da idem kod lekara opste prakse po uput i onda na psihijatriju sa uputom.Majmunche napisao:Mislim da takve detalje ne treba iznositi na forumu - trebalo bi da pokusas da dobijes uput od lekara opste prakse za psihijatra i da pocnes tako. Takodje bi bilo dobro probati sa psihoterapijom. Mislim da je bilo preporuka na ovom forumu kako da se dobije uput i ostalo, ali svakako detalje ostavi za taj pregled.
Hteo bih privatno da idem, kod nekog psihijatra/psihologa koji ima pozitivnih rezultata u svom radu i koji moze maksimalno da mi se posveti.
Ukoliko neko ima iskustva sa nekim psihoterapeutom, neka mi posalje privatnu poruku na ovom poruku.