Prepoorucite mi dobrog psihologa/psihijatra

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dok_cekam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 11, 2010 9:28 pm

Prepoorucite mi dobrog psihologa/psihijatra

Post od dok_cekam »

Molim vas da mi preporucite dobrog privatnog psihologa ili psihijatra za gradove Nis ili Leskovac!

Hvala!
psgfans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 08, 2010 8:26 pm

Re: Prepoorucite mi dobrog psihologa/psihijatra

Post od psgfans »

dok_cekam napisao:Molim vas da mi preporucite dobrog privatnog psihologa ili psihijatra za gradove Nis ili Leskovac!

Hvala!
kazi sa cim se suocavas..depresija ili?
dok_cekam
Novi član
Novi član

Post od dok_cekam »

Sa socijalnom fobijom se borim/zlopatim vec duze, a sad mislim da ima i depresija, jer nekako ne vidim izlaz iz svega ovoga.
psgfans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 08, 2010 8:26 pm

Post od psgfans »

dok_cekam napisao:Sa socijalnom fobijom se borim/zlopatim vec duze, a sad mislim da ima i depresija, jer nekako ne vidim izlaz iz svega ovoga.

napisi detaljnije koliko imas godina..cime se bavis..zbog cega se suocavas sa fobijom..psihijatru idi..a lekove ne uzimaj bez njegovog znanja..
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mislim da takve detalje ne treba iznositi na forumu - trebalo bi da pokusas da dobijes uput od lekara opste prakse za psihijatra i da pocnes tako. Takodje bi bilo dobro probati sa psihoterapijom. Mislim da je bilo preporuka na ovom forumu kako da se dobije uput i ostalo, ali svakako detalje ostavi za taj pregled.
dok_cekam
Novi član
Novi član

Post od dok_cekam »

Majmunche napisao:Mislim da takve detalje ne treba iznositi na forumu - trebalo bi da pokusas da dobijes uput od lekara opste prakse za psihijatra i da pocnes tako. Takodje bi bilo dobro probati sa psihoterapijom. Mislim da je bilo preporuka na ovom forumu kako da se dobije uput i ostalo, ali svakako detalje ostavi za taj pregled.
@Majmunche, hvala na savetu, ali zaista ne planiram da idem kod lekara opste prakse po uput i onda na psihijatriju sa uputom.
Hteo bih privatno da idem, kod nekog psihijatra/psihologa koji ima pozitivnih rezultata u svom radu i koji moze maksimalno da mi se posveti.
Ukoliko neko ima iskustva sa nekim psihoterapeutom, neka mi posalje privatnu poruku na ovom poruku.
Odgovori